Fest på Varbergs Stadshotell

Vi kan konsten att ställa till med fest. På Varbergs Stadshotell har det ätits, druckits och dansats i över hundra år – under kristallkronan i Spegelsalen, i restaurangen och numera även i ett av Varbergs äldsta hus – Stenhuset. Berätta om dina drömmar och förväntningar och vi ger dig vårt fulla engagemang. 

Mingelbuffé, festmiddag eller extra allt – du bestämmer

Vilken fest vill du ha?

Förstklassig service och bästa gastronomi är ett signum för oss. Du och ditt sällskap får en perfekt tillställning med god mat, goda drycker och kan njuta till fullo av att bara vara närvarande. Vi skräddarsyr ditt arrangemang så det blir precis så som du vill ha det. 

Buffe och mingel i Stenhuset på Varbergs Stadshotell

Mingel & buffé

Vill du ha en avslappnad fest med mycket mingel och lite lättsammare mat? Vårt kök är mästare på bufféer av olika slag – välj ett tema så föreslår vi en passande buffé.

Vi har även förslag på inramningen om du vill gå "all in" med temat – exempelvis bjuder vår festlokal Stenhuset på oanade möjligheter där tankarna förflyttas till en grekisk taverna eller en charmig italiensk trattoria. 

Mat i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Festmiddag

Har du en högtidsdag, ett jubileum eller något annat du vill fira i goda vänners lag? Bjud på en klassisk 2- eller 3-rättersmiddag med väl utvalda viner. Köket erbjuder välkomponerade rätter och kompletta menyer som är anpassade efter det bästa som säsongen har att erbjuda.

Oavsett storlek på sällskapet så anpassar vi lokaler och menyer utifrån dina önskemål. 

Spegelsalen festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fest med extra allt

Det roligaste vi vet är att duka upp magnifika Spegelsalen i full festskrud. Stolarna får vita stolsöverdrag, borden vita dukar och gästerna serveras en middag utöver det vanliga. Antal rätter bestäms tillsammans med vår kökschef och väl utvalda drycker plockas fram ur vår vinkällare.

Den rätta stämningen sätts med underhållning – kanske en sober violinist, ett fartfyllt coverband eller ett ösigt rockband – du bestämmer. Scen och dansgolv finns för att dansa in natten om så önskas.

Bilder från tidigare fester


Välj en lokal som passar dig

Våra festlokaler

Vi har festlokaler för alla tillfällen, i alldeles unika miljöer. Vi skräddarsyr oförglömliga upplevelser – vare sig du planerar en intim förlovningsmiddag, dopfest, födelsedag eller kanske en jubileumsmiddag.

Gemytlig miljö
Stenhuset Varberg La Casa di Pietra

Stenhuset

Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det lilla arrangemanget med plats för upp till 50 personer där ni har hela huset för er själva. Vid fint väder kan alla gäster välkomnas på terrassen i den fantastiska medelhavsträdgården. Om vädret skulle svika flyttar minglet in bland valven från 1600-talet där även middagen dukas upp.
Födelsedag eller jubileum

Restaurangen

För mindre sällskap erbjuder vi en vacker sittning i vår chambre séparée som ligger i restaurangen. Här sitter ni avskilt upp till 20 personer. Perfekt för att fira en födelsedag, ett jubileum eller kanske hålla en dopfest. Vi kan även erbjuda andra lokaler för 40–150 personer i anslutning till restaurangen. 
Storslagen fest
Fest i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell

Spegelsalen

Spegelsalen är en storslagen och fantastisk festlokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. När du bokar Spegelsalen kan du bjuda in till fest för upp till 150 personer. Lokalen dukas upp för middag och senare roddas den om till underhållning och dans om så önskas.

Tillval som höjer stämningen ytterligare


Band på Varbergs Stadshotell

Underhållning

Levande musik eller underhållning sätter verkligen stämningen på en fest. Vi hjälper gärna till att boka band, trubadur, dj eller annan underhållning.
Bar på Varbergs Stadshotell

Egen bar

För att hålla feststämningen på topp även efter middagen kan det vara roligt att ha en egen bar i anslutning till lokalen. Självklart ordnar vi det och laddar baren med de drycker ni önskar. 
Hårdrock temafest i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell

Temafest

Vill du sätta ett speciellt tema på din fest? Kanske vill du ha hårdrocks- eller 50-talstema i Spegelsalen eller medelhavsfest i Stenhuset? Vi hjälper till med detaljerna som krävs för att få den rätta känslan på festen. 
Möte & event personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Kontakta oss

Fest- & eventavdelningen

Din fest är speciell – låt oss göra dina önskningar till något alldeles unikt och minnesrikt. Kontakta oss och berätta hur du vill fira så hjälper vi dig med allt från lokal till mat och underhållning.  
 Hotellrum 721 Boutique prestige på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
För dig eller dina gäster

Bo över på hotellet

Unna dig eller dina långväga gäster lyxen att bo över på hotellet. Checka in i ett av våra classicrum eller välj ett unikt designat boutiquerum. Sov gott och starta dagen efter med vår härliga frukostbuffé. Kanske vill ni även besöka Asia Spa och koppla av en stund?