Show- & konsertpaket

Att gå på en konsert i Varberg är perfekt i kombination med att bo hos oss. Varbergs Stadshotell ligger mitt i stan med närhet till både Societetsparken och Arena Varberg. Bokar du ett konsertpaket får du konsertbiljett, övernattning inkl. frukost och en lobbyrätt med dryck innan konserten.
23/7
Timo Räisänen konsert Varberg 2019

Konsertpaket Timo Räisänen

Pris från 1375:-
Timo Räisänen är en sann entertainer och gästar nu Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
25/7 – FULLBOKAT
Sarah Klang foto Märta Thisner

Konsertpaket Sarah Klang

Pris från 1325:-
Sarah Klang och hennes band spelar i sommar på Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
27/7 – FULLBOKAT
Carola konsert Varberg 2019

Konsertpaket Carola

Pris från 1625:-
Carola gästar Majas vid havet med turnén "Naket - en akustisk hitskonsert". Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
30/7
Doug Seegers konsert Varberg 2019

Konsertpaket Doug Seegers

Pris från 1325:-
Doug Seegers med band turnerar i sommar och självklart gästar de Majas vid havet för en spelning. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
2/8 – Fullbokat
Ulf Lundell pressbild sommarkonsert Varberg

Konsertpaket Ulf Lundell

Pris från 1575:-
Ulf Lundell åker på ny konsertturné genom Sverige sommaren 2019. Boka konsertpaket med god mat, konsertbiljett, övernattning och frukost.
2/8 – Fullbokat
Augustifamiljen konsert Varberg sommar 2019

Konsertpaket Augustifamiljen med Amanda Jenssen

Pris från 1475:-
Augustifamiljen med gästartisten Amanda Jenssen spelar på Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
7, 8 & 9/11
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Teaterkungen med Stefan Andersson

Pris från 945:-
Succéföreställning är tillbaka! Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.

Konserter på Majas vid havet


Majas vid havet Varberg konsertpaket
Flera väletablerade artister

Konserter på Majas vid havet

Carola, Petter och Sarah klang är bara några av alla artister som gästar Majas vid havet i sommar. Nu har du chansen att boka en, eller flera, konserter med våra konsertpaket. I paketen ingår entrébiljett till en konsert, en lobbyrätt, övernattning och frukost.