Show- & konsertpaket

Allt som oftast bjuder vi in till show- och teaterföreställningar i vår ståtliga festlokal Spegelsalen. Att vårt hotell ligger centralt i Varberg med närhet till Societetsparken, Arena Varberg och Varbergs Teater gör det även enkelt att kombinera en konsert med en övernattning hos oss. Boka ett av våra konsertpaket med entrébiljett, god mat och övernattning.

16 nov
Let's Dance & Kungliga Baletten på Varbergs Stadshotell

Showpaket – Let's Dance möter kungliga baletten

Pris från 945:-/person
Kom och ta del av en dansföreställning i tre akter där en festlig supé avnjutes mellan varje akt – allt i ståtliga Spegelsalen. Kvällen inleds med mingel och mousserande vin.
30 NOV 2019 | NU ÄVEN 8 FEB 2020!

Showpaket – Maskeradbalsmordet

Pris från 890:-/person
Året är 1798. Ett mord sker mitt ibland gästerna. Du, kära gäst, måste lösa mordet innan klockan slår 00.00. Ska du hinna? Vi lovar inget, förutom en helafton iklädd mask! Några platser kvar 30/11 2019.
23 NOV – FULLBOKAT

Konsertpaket – Moneybrother

Pris från 1475:-/person
Boka en hotellövernattning och god mat i samband med en spelning med Moneybrother på Varbergs teater. En föreställning med humor, självdistans, allvar och närhet.
29 NOV

Konsertpaket – Sara Dawn Finer

Pris från 1375:-/person
Sarah Dawn Finer är tillbaks på en omfattande turné med ”Winter Songs”. Kombinera konserten med god mat och en skön hotellövernattning några veckor innan jul.
30 apr, 1 & 2 maj 2020!
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 985:-/person
Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.