Show- & konsertpaket

Att gå på en konsert i Varberg är perfekt i kombination med att bo hos oss. Varbergs Stadshotell ligger mitt i stan med närhet till både Societetsparken och Arena Varberg. Bokar du ett konsertpaket får du konsertbiljett, övernattning inkl. frukost och en lobbyrätt med dryck innan konserten.

16 nov
Let's Dance & Kungliga Baletten på Varbergs Stadshotell

Showpaket – Let's Dance möter kungliga baletten

Pris från 945:-/person
Kom och ta del av en dansföreställning i tre akter där en festlig supé avnjutes mellan varje akt – allt i ståtliga Spegelsalen. Kvällen inleds med mingel och mousserande vin.
30 NOV

Showpaket – Maskeradbalsmordet

Pris från 890:-/person
Året är 1798. Ett mord sker mitt ibland gästerna. Du, kära gäst, måste lösa mordet innan klockan slår 00.00. Ska du hinna? Vi lovar inget, förutom en helafton iklädd mask!
Nya datum: 30 april, 1 & 2 maj 2020!
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 985:-/person
Succéföreställningen är tillbaka! Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa. Fullbokat 7, 8 & 9 nov 2019.
23 NOV – FULLBOKAT

Konsertpaket – Moneybrother

Pris från 1475:-/person
Boka en hotellövernattning och god mat i samband med en spelning med Moneybrother på Varbergs teater. En föreställning med humor, självdistans, allvar och närhet.
29 NOV

Konsertpaket – Sara Dawn Finer

Pris från 1375:-/person
Sarah Dawn Finer är tillbaks på en omfattande turné med ”Winter Songs”. Kombinera konserten med god mat och en skön hotellövernattning några veckor innan jul.