Show- & konsertpaket

Att gå på en konsert i Varberg är perfekt i kombination med att bo hos oss. Varbergs Stadshotell ligger mitt i stan med närhet till både Societetsparken och Arena Varberg. Bokar du ett konsertpaket får du konsertbiljett, övernattning inkl. frukost och en lobbyrätt med dryck innan konserten.
Daniel Lemma & Hot This Year Band

Daniel Lemma 4/7

Pris från 1325:-
Daniel Lemma & Hot This Year Band spelar på Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
Petter foto Camilla Cherry

Petter på Majas 6/7

Pris från 1525:-
Petter är tillbaka på Majas vid havet för tionde och sista året! Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
Fullbokat
Laleh konsert varberg

Laleh 12/7

Pris från 1625:-
Äntligen är Laleh tillbaka med en sommarkonsert i Societetsparken! Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
diggiloo i Varberg

Diggiloo 14/7

Pris från 1575:-
Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka i Varberg. Boka konsertpaket med god mat, konsertbiljett, övernattning och frukost.
Edda Magnason foto Mats Baecker

Edda Magnason 19/7

Pris från 1475:-
Edda Magnason ger sig ut på turné och gör i sommar ett stopp på Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
Timo Räisänen konsert Varberg 2019

Timo Räisänen 23/7

Pris från 1375:-
Timo Räisänen är en sann entertainer och gästar nu Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
Sarah Klang foto Märta Thisner

Sarah Klang 25/7

Pris från 1325:-
Sarah Klang och hennes band spelar i sommar på Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
Carola konsert Varberg 2019

Carola 27/7

Pris från 1625:-
Carola gästar Majas vid havet med turnén "Naket - en akustisk hitskonsert". Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
Doug Seegers konsert Varberg 2019

Doug Seegers 30/7

Pris från 1325:-
Doug Seegers med band turnerar i sommar och självklart gästar de Majas vid havet för en spelning. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
Ulf Lundell pressbild sommarkonsert Varberg

Ulf Lundell 2/8

Pris från 1575:-
Ulf Lundell åker på ny konsertturné genom Sverige sommaren 2019. Boka konsertpaket med god mat, konsertbiljett, övernattning och frukost.
Augustifamiljen konsert Varberg sommar 2019

Augustifamiljen med Amanda Jenssen 2/8

Pris från 1475:-
Augustifamiljen med gästartisten Amanda Jenssen spelar på Majas vid havet. Boka ett konsertpaket där entré, lobbyrätt, övernattning och frukost ingår.
7, 8 & 9/11
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Teaterkungen med Stefan Andersson

Pris från 945:-
Succéföreställning är tillbaka! Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.

Konserter på Majas vid havet


Majas vid havet Varberg konsertpaket
Flera väletablerade artister

Konserter på Majas vid havet

Carola, Petter och Sarah klang är bara några av alla artister som gästar Majas vid havet i sommar. Nu har du chansen att boka en, eller flera, konserter med våra konsertpaket. I paketen ingår entrébiljett till en konsert, en lobbyrätt, övernattning och frukost.