Asia Spa

Asia Spa ligger högst upp i hotellet, med en spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier och skapat en helt egen värld för välbefinnande och njutning.

Boka något av våra paketerbjudanden


Måndag–fredag
Frukost Restaurang Varberg Stadshotell

Frukostlyx

Pris från 485:-/person
Ta en paus i vardagen! Njut av vår stora frukostbuffé och avkoppling på Asia Spa. 
Måndag–torsdag

Vardagskväll

Pris 595:-/person
Njut en eftermiddag/kväll på Asia Spa och avsluta med något gott att äta i vår lobbybar. 
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Pris från 1390:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa, njut av en 3-rättersmiddag och en övernattning med frukostbuffé. Går att boka med ankomst alla dagar.

UPPLEV ASIA SPA


Ett unikt spa med många upplevelser

Inne på Asia Spa bidrar lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande atmosfären. På Asia Spa råder det totalt foto- och mobilförbud – allt enligt japansk tradition. På Asia Spa har vi 15-årsgräns med undantag för utvalda veckor under sommaren.

Utveckling av Asia Spa

Nu skapar vi nya upplevelser

Vi har startat en spännande utveckling av Asia Spa där vi skapar nya upplevelser och platser för dig som gäst. Bland annat bygger vi nya sparum för vila, ett orangeri och en härlig takterrass. I början av nästa år kommer du att kunna ta del av de nya delarna.

Arbetet sker under vardagar, huvudsakligen utanför befintlig miljö och har därmed väldigt liten eller ingen påverkan för dig som gäst. Välkommen med eventuella frågor.

STARTA MED EN JAPANSK TVAGNINGSRITUAL

Tvagning

Asia Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig. Ge dig själv tid att reflektera.

Bad & Bastuoas

Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning. Njut av flera sorters bastubad och välgörande helkroppsmassage i Vitalitypoolens 30-gradiga vatten.

Peacock House

Peacook House är vår rogivande avdelning där du finner flera olika rum för avslappning och rekreation. Njut av det livgivande ljuset i ljusterapirummet eller lämna omvärlden för en stund i vårt mörkerterapirum.
”Värme, porlande vatten och all tid i världen”
Asia Spa

Gym

Gymmet ligger i anknytning till Asia Spa och är utrustat med Kinesis Stations. Det är lättanvända maskiner som kombinerar modern funktion med beprövad träningsteknik.
Yoga på Asia Spa

Aktiviteter

Som gäst på Asia Spa har du tillgång till massor av inspirerande träning och sköna aktiviteter. Passa på att prova exempelvis yoga eller meditation.

Att tänka på inför ditt spabesök

Här har vi samlat lite information kring vad som är bra att känna till när du ska besöka oss på Asia Spa. 


Öppettider & kontaktinfo

Måndag–torsdag kl. 7–21
Fredag kl. 7–20
Lördag–söndag kl. 8–20 
Vitalitypool och varma källor stänger 15 minuter innan stängning.

Asia Spa har stängt för underhåll från 23/12 kl. 13.00 till 27/12 kl. 08.00.

Gym

Vårt gym är öppet alla dagar kl. 6–22 

På Asia Spa har vi 15-årsgräns*

*Undantag för sommarveckorna 25–33, då barn är välkomna i vuxet sällskap kl. 8–13. Barn ska vara helt blöjfria och kunna bada i vanliga badkläder (ej badblöja).

Kontakt

Tel: 0340-69 01 74 eller mail: spa@varbergsstadshotell.com

Övriga öppettider & information
Massage på Asia Spa

Välj bland våra spa-behandlingar eller sjunk ner i ett av våra bad med utsikt över Varberg

Med sköna bad, välgörande behandlingar och en unik asiatisk miljö har vi skapat en plats där vardagen alltid känns avlägsen. Stig in i stillheten och låt dig omslutas av värme och sköna dofter.

”Ge dig själv den bästa present som finns. Tid.”
Asia Spa
yoga i varberg på varbergs stadshotell & asia Spa
TRÄNING & HARMONI ÅRET OM

Bli kyakumedlem

Njut så mycket du kan av varma bad, vattenmassage, olika bastubad och mycket annat. Träna fysiskt och mentalt - du väljer själv aktiviteter från vårt varierade utbud.
Lotus Hotel Shop

Beställ hem spaprodukter

Längtar du efter att besöka oss och vill beställa hem lite härlig spakänsla tills vi ses nästa gång? Besök vår webshop där vi har samlat det mesta och det bästa från Varbergs Stadshotell & Asia Spa och våra systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers.

Lugnet i södra Sverige finner du i Hallands egna japanska spa

Letar du efter spa på västkusten, söder om Göteborg? Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger mitt i centrala Varberg, endast en timme söder om Göteborg.

Intressanta artiklar om våra favoritämnen


Meditera i hängmattan

En stunds meditation kan göra en stor inverkan på din vardag. En stund varje dag är allt som behövs och du kan till och med göra det i hängmattan. Ottilia på Asia Spa vägleder dig.
Asia Spa lär dig mer

Konsten att ta på sig en yukata

När du besöker Asia Spa får du ett spakit från oss som innehåller en yukata (japansk badrock) och badtofflor. Du får sedan behålla den som ett minne av ditt besök. Perfekt att använda hemma eller på stranden.

Må bra med Ayurveda

Alla människor är olika vilket gör att det som är bra för dig, kanske inte är lika bra för mig. Vi behöver alltså olika saker för att må bra och ofta handlar det om balans. Ayurveda hjälper till att lära känna oss själva för att vi ska få den balans i vardagen vi behöver.

Vad är japansk tvagning?

Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas.

Därför mår du bra av kallbad

Att ta ett kallbad gör verkligen under för både kropp och hjärna. Var du på lite dåligt humör innan ditt bad är det definitivt som bortblåst efteråt och du känner dig starkare än någonsin förut.

Livekamera från Asia Spa

Asia Spa ligger högst upp på hotellet, med spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg.

FLER BILDER FRÅN ASIA SPA