Lediga jobb

På Varbergs Stadshotell & Asia Spa arbetar vi alla tillsammans mot målet att ge våra gäster bästa möjliga service och helst överträffa gästens förväntningar på våra tjänster. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt. Vi strävar alltid efter att jobba på ett hållbart sätt, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer.

NU SÖKER VI NYA KOLLEGOR TILL NEDAN TJÄNSTER:


 

Förmåner du får som anställd hos oss:


Trygga anställningsförhållanden

Trygg anställning

Företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF, vilket innebär trygga arbetsförhållanden och rättigheter för dig som arbetstagare. 

Inspirerande miljö

Vårt hotell erbjuder en inspirerande miljö med härliga kollegor. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt. Vi strävar alltid efter att jobba på ett hållbart sätt, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer. 

Friskvårdsbidrag

Som anställd får du ett friskvårdsbidrag. Du får även andra fina förmåner såsom tillgång till gym och spa i mån av plats, samt möjlighet att delta i gemensamma friskvårdsaktiviteter. 

Kompetensutveckling

Vi erbjuder våra anställda en möjlighet att utvecklas. Detta gäller både inom företaget i form av att prova på olika avdelningar och internutbildningar, men även externt i form av kurser och seminarier i de fall tjänsten kräver det. 
Classic hotellrum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Rabatter

Som anställd kan du boka rum & frukost till förmånliga priser i mån av plats. Du får dessutom rabatt på produkter och tjänster i huset.
Förmåner försäkring och tjänstepension

Tjänstepension

Vi har kollektivavtalade försäkringar och pension för våra anställda. Det är mycket viktigt vid framtida ålderspension samt vid olika händelser såsom att bli förälder, vid sjukdom, skada m.m. 

Ett unikt hotell med många upplevelser


Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vårt hotell

Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger ståtligt vid Varbergs torg sedan 1902.

Hotellrum Boutique fashion på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Flera unika hotellrum

178 hotellrum där charmigt sekelskifte möter modern komfort.

Asia Spa vitality pool

Asia Spa

Högst upp i hotellet finns en helt egen värld för välbefinnande och njutning.

Personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Proud with passion

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång. Proud with Passion är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga.

Restaurang på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Välkommen till vår restaurang

Vi serverar frukost, lunch och à la carte sju dagar i veckan.

Mat i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Inspirerat av de fyra årstiderna

Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar.

Trappa i k-märkt del av Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Anno 1902

Här blandas stämningsfull sekelskiftesatmosfär och tusenåriga influenser från österlandet.

Hotell, konferens, spa & restaurang i Varberg

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en fullserviceanläggning som levererar tjänster inom flera områden. Vi är ca 120 tillsvidareanställda och därtill ett antal extraanställda medarbetare.

Vi värnar om både arbetsmiljö och miljön runt omkring oss och bedriver ett kontinuerligt arbete med att minska vår påverkan på yttre miljö. Vi är certiferade av Svanen.

Säkerhet är ett annat område vi prioriterar, både våra gästers och anställdas säkerhet. Som extern part på detta område samarbetar vi bland annat med Safe Hotels Alliance och är därigenom Premiumcertifierade. 

Läs mer om oss


Solvatten CSR

Vårt CSR-arbete

Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
Proud with passion pin

Proud with Passion

Vår egen kvalitetsstämpel som påminner oss att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!