Dagspa

Njut av en hel- eller halvdag på Asia Spa. Komplettera gärna dagspa med frukostbuffé, lunch, söndagsbrunch eller med en avslappnande kroppsbehandling.

Underhåll på Asia Spa
Asia Spa stängt för underhåll 6–18 juni

Även ett spa behöver kärlek

Även ett spa behöver lite kärlek och avkoppling då och då. Vi har därför stängt Asia Spa för underhåll från kl. 13.00 den 6 juni och öppnar igen efter lunch den 18 juni. Välkommen tillbaka!

Asia Spa hela veckan – går att boka alla veckodagar


Under sommaren, 21 juni–22 augusti, finns ett starkt begränsat antal platser på Asia Spa. Det går därför att boka dagspa tidigast tre dagar i förväg, i mån av plats.

Bastuoas på Asia Spa

Bara Vara

Pris från 395:-/person
Spendera en halvdag på Asia Spa med varma bad, bastu och skön avslappning.

Lugn & Ro

Pris från 790:-/person
Upplev en halvdag på Asia Spa med bad, bastu och en härlig 25-minutersbehandling.
Kopparkar på Asia Spa Varberg

Fånga Dagen

Pris från 1295:-/person
En heldag på Asia Spa med bad, bastu, lunch och en välgörande 50-minutersbehandling.
Frukt och te på Asia Spa i Varberg

Asia Spa hela dagen lyx

Pris från 1495:-/person
Koppla av en hel dag på Asia Spa. Njut av bad, bastu, aktiviteter och en lyxig 60- eller 70-minutersbehandling. Ta en paus för en god lunch och återvänd sedan till spa för ännu mer avkoppling. 

Upplev spa i Halland på västkusten

Besök vårt rofyllda spa under kvällstid eller kombinera ditt besök på Asia Spa med en matupplevelse – boka ett erbjudande med frukost eller vår populära söndagsbrunch.

Asia Spa vardag eller helg


Måndag-fredag
Frukost Restaurang Varberg Stadshotell

Frukostlyx

Pris från 485:-/person
Ta en paus i vardagen! Njut av vår stora frukostbuffé och avkoppling på Asia Spa. (Går ej att boka under sommarveckorna 25–33).
Måndag-torsdag

Vardagskväll

Pris 595:-/person
Njut en eftermiddag/kväll på Asia Spa och avsluta med något gott att äta i vår lobbybar. (Går ej att boka under sommarveckorna 25–33).
Söndagar
Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Söndagsfrid

Pris från 745:-/person
Kombinera vår populära söndagsbrunch med en halvdag på Asia Spa. Kan bokas alla röda dagar, (ej under sommarveckorna 25–33).
Varma källor på asia spa varberg
Fredag & lördag

Evening spa – kväll

Pris 675:-/person
Ta med en vän och upplev det rofyllda Asia Spa i månens sken. Under kvällen får du även njuta av en valfri rätt från bistromenyn. (Går ej att boka under sommarveckorna 25–33).

Stanna längre på Asia Spa

Vem behöver inte en paus i vardagen eller unna sig lite egentid ibland? Sjunk ner i de varma källorna och blicka ut över Varbergs fästning, ta en paus i våra rogivande avslappningsrum eller prova på ett aktivitetspass. Gör din vistelse på Asia Spa ännu mer speciell och boka till en övernattning.