VÅRA EVENEMANG

Våren och sommaren i Varberg bjuder på en mängd roliga saker att göra, med allt från mathelger till skön musik och träning. Perfekt både för dig som är turist i Halland och för dig som bor här.

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

lör
11
dec
Ulrica Norberg Pausa Smart retreat

Retreat – Pausa smart – Norberg & Borga

Är du intresserad av att lära dig mer om återhämtning? Om hur du vilotränar, tar kloka powerpauser och om varför återhämtning är så läkande? En dag full av inspiration och kunskap.
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre - lör
31 - 1
dec - jan
Champagne nyår

Nyårspaket

Checka in på hotell på nyårsafton och låt oss sköta festen. Paket med afternoon tea, nyårssupé, övernattning och frukost. Välj paket med eller utan Asia Spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre - sön
14 - 16
jan - jan
Michael James Wong Yoga

Yogaretreat med Michael James Wong

Michael James Wong är erkänd runt om i världen som en ledande röst i den globala rörelsen för modern mind­fulness. I januari kommer han åter till Asia Spa för ett yogaretreat.
GÅ TILL ERBJUDANDE
tor - lör
12 - 14
maj - maj
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE

Alltid i vår restaurang


Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

À la carte & bistromeny

På vår à la carte-meny som serveras alla dagar i veckan hittar du välkomponerade rätter anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
AW i lobbyn på Varbergs Stadshotell

After work

Till oss är du välkommen på after work alla dagar i veckan. På fredagar och lördagar har vi ofta underhållning i form av pianobar eller trubadur. Varmt välkommen på en skönare AW i Varberg!
Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Söndagsbrunch

Söndagar kl. 12–14.30
På söndagar och alla röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp dina vänner på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell.