VÅRA EVENEMANG

Våren och sommaren i Varberg bjuder på en mängd roliga saker att göra, med allt från mathelger till skön musik och träning. Perfekt både för dig som är turist i Halland och för dig som bor här.

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

lör
31
okt
Romance musikteater Riksteatern

Afternoon tea och musikteatern "Romance"

I samarbete med Varbergs Riksteaterförening bjuder vi in till en eftermiddag med dignande afternoon tea och den internationella musikteatersuccén Romance.
Gå till evenemang
tor - sön
5 - 8
nov - nov
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre
13
nov
Steinwall i Stenhuset på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Steinwall i Stenhuset

En unik temamiddag tillsammans med connoisseur och sommelier Niklas Steinwall som guidar oss igenom en mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga. Denna gång med temat "Hummer & franska viner". 

Gå till evenemang
fre
4
dec
Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Champagne & bubblor

Vår populära champagneprovning är tillbaka! Sommelier Niklas Steinwall guidar dig i bubblornas värld. Välj till övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
tor - fre
31 - 1
dec - jan
Champagne nyår

Nyårspaket

Checka in på hotell på nyårsafton och låt oss sköta middagsbestyren. Paket med nyårssupé, övernattning och frukost. Välj paket med eller utan brunch och Asia Spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE

Alltid i vår restaurang


Frukost och brunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

SÖNDAGSBRUNCH

Söndagar kl. 12–14.30
På söndagar och alla röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp dina vänner på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell.
Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagens Lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag

På vår à la carte-meny som serveras alla dagar i veckan hittar du välkomponerade rätter anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.