VÅRA EVENEMANG

Våren och sommaren i Varberg bjuder på en mängd roliga saker att göra, med allt från mathelger till skön musik och träning. Perfekt både för dig som är turist i Halland och för dig som bor här.

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

fre - sön
3 - 21
jun - aug
Stenhuset i Vareberg - stenugnsbakad pizza i medlehavsmiljö

Stenhuset goes Italian - La Casa di Pietra

Nu har vi öppnat upp La Casa di Pietra i Stenhuset på Prästgatan igen. Här kommer du att kunna njuta av stenugnsbakad pizza hela sommaren. Välj om du vill äta på plats i vår mysiga miljö – inomhus om det är kyligt, eller utomhus om vädret tillåter – eller ta med som take away. 

Läs artikel
lör
9
jul
Diggiloo 2022 Varberg

Konsertpaket – Diggiloo

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen med musik, humor, glädje och kärlek. Boka konsertpaket med god mat, konsertbiljett, övernattning och frukost.
GÅ TILL ERBJUDANDE
lör
16
jul
Rock the night festival i Varberg

Konsertpaket – Rock The Night

Gå på Sveriges största tributefestival i sommarstaden Varberg och bo bekvämt på vårt hotell. Boka ett paket med valfri bistrorätt, festivalbiljett, övernattning och frukost.
GÅ TILL ERBJUDANDE
tis
19
jul
Fanny Olsson Yoga

Magical movements med Fanny

I denna pop-up-klass guidar Fanny Olsson dig genom en Tibetansk yoga som avslutas i guidad avslappning och meditation. Tibetansk yoga har en dynamisk karaktär där stor vikt läggs på specifika andningsmönster som följer de olika rörelserna.​
Gå till evenemang
tis
23
aug
Yoga på Asia Spa

Från rörelse till stillhet med Jonna

Asia Spa´s yogalärare Jonna Segergren håller i denna pop-up-klass, där du kommer att möta fria rörelser från både yoga och qigong. Både dynamiska samt mer mjuka inkännande former vävs ihop för att öppna din uppmärksamhet mot din egen kärna.
Gå till evenemang
tor - lör
10 - 12
nov - nov
Teaterkungen på Varbergs Stadshotell

Showpaket – Teaterkungen

Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE

Liveunderhållning i sommar

Onsdagar & lördagar kl. 17–21
Varje onsdag och lördag i sommar har vi liveunderhållning. Platsen är beroende på väder – vid vackert väder kör vi uppe på vår takterass SORA, osäkert väder i La Casa di Pietra (Stenhuset) och vid dåligt väder inomhus, i lobbybaren. Hoppas vi ses!

Händer utanför hotellet


Tivolisommar i Varberg

Tivolisommar

Tivoli kl. 12.00–20.00 | Musik kl. 18.00–20.00
Välkommen till Varbergs största kalajs för barn! Med start den 30 juni fylls Varbergs torg med hopp, lek och glädje på torsdagar och fredagar, fram till den 12 augusti.

På kvällen bjuder lokala artister under namnet "Sounds Like Summer” på stämningshöjande musik.

Gallerian i Varberg vid Varbergs Stadshotell

Långtorsdag

Under sommaren är det Långtorsdag i Varberg. Då har många butiker öppet till kl. 20.00.

Perfekt för dig som vill njuta av strandliv på dagen och shoppa på kvällen.

Varbergs torg utanför Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Torg

Torget ligger rakt utanför vårt hotell och det är torgdag onsdagar och lördagar året runt. Varbergs torg är ett av landets största och många anser att det är en av landets bästa torgmarknader.

Här hittar du blommor, frukt, grönsaker, mat, hantverk och kläder.

Alltid i vår restaurang


Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

À la carte & bistromeny

På vår à la carte-meny som serveras alla dagar i veckan hittar du välkomponerade rätter anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
AW i lobbyn på Varbergs Stadshotell

After work

Till oss är du välkommen på after work alla dagar i veckan. På fredagar och lördagar har vi ofta underhållning i form av pianobar eller trubadur. Varmt välkommen på en skönare AW i Varberg!
Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Söndagsbrunch

Söndagar kl. 12–14.30 (ej juni–augusti)
På söndagar och alla röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp dina vänner på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell.