VÅRA EVENEMANG

Varbergs Stadshotell & Asia Spa bjuder på en mängd upplevelser – allt från spännande middagar och dryckesprovningar till musikunderhållning och träningsevent. Upplevelser som är till för både för dig som är turist i Halland och för dig som bor i Varberg eller på vårt hotell. Varmt välkommen!

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

ons - fre
29 - 22
nov - dec

Julbord på Varbergs Stadshotell

Ta med vänner, kollegor och familj för en stämningsfull upplevelse på vårt julpyntade hotell. Från och med den 29 november dukar vi upp ett klassiskt julbord med julens alla smaker. Varmt välkommen!
Gå till evenemang
tor
14
dec
Yoga med Patricia på Asia Spa

Chakrayoga med Patricia

Patricia bjuder in dig till en inkännande och meditativ rörelsepraktik som delvis har fysiska inslag. I denna klassen ligger fokus på den egna upplevelsen, en inre resa genom olika chakra. Med andning, visualisering, ord, närvaro och rörelse tar vi oss från basen upp till toppen och avslutar i en avslappnad vila för integrering.
Gå till evenemang
sön - mån
31 - 1
dec - jan
Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nyårspaket

Checka in på nyårsafton och låt oss sköta festen. I paketet ingår afternoon tea, nyårssupé, övernattning och frukost. Välj paket med eller utan Asia Spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre - sön
9 - 11
feb - feb
yoga retreat spegelsalen med Michael James Wong på Varberg stadshotell

Varberg Winter Retreat – Yogaretreat i Varberg

Join us for an amazing weekend retreat filled with exciting classes and lectures by world famous teachers and instructors – Michael J Wong and other well-known teachers ...
GÅ TILL ERBJUDANDE
Feb 9–11
yoga retreat spegelsalen med Michael James Wong på Varberg stadshotell

Varberg Winter Retreat

Price from 2,457 SEK (All weekend 7,900 SEK)
Join us for an amazing weekend retreat filled with exciting classes and lectures by world famous teachers and instructors – Michael J Wong and other well-known teachers ...

Alltid i vår restaurang


Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

À la carte & bistromeny

På vår à la carte-meny som serveras alla dagar i veckan hittar du välkomponerade rätter anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
AW i lobbyn på Varbergs Stadshotell

After work

Till oss är du välkommen på after work alla dagar i veckan. På fredagar och lördagar har vi ofta underhållning i form av pianobar eller trubadur. Varmt välkommen på en skönare AW i Varberg!
Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Söndagsbrunch

Söndagar kl. 12–14.30
På söndagar och alla röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp dina vänner på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell.

Händer utanför hotellet


Varbergs torg utanför Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Torghandel på Varbergs torg

Torget ligger rakt utanför vårt hotell och det är torgdag på onsdagar och lördagar året runt. Varbergs torg är ett av landets största och många anser att det är en av landets bästa torgmarknader. Här hittar du blommor, frukt, grönsaker, mat, hantverk och kläder.