VÅRA EVENEMANG

Våren och sommaren i Varberg bjuder på en mängd roliga saker att göra, med allt från mathelger till skön musik och träning. Perfekt både för dig som är turist i Halland och för dig som bor här.

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

fre - lör
28 - 29
maj - maj
Joe Labero magic master

Magic Dinner Experience med Joe Labero

Den världsberömde artisten och illusionisten Joe Labero kommer till Varberg! En magisk och exklusiv kväll med show och 3-rätters middag.
GÅ TILL ERBJUDANDE
mån - lör
26 - 12
apr - jun
La casa di pietra - stenhuset i varberg - stadshotell

Stenhuset goes Italian - La Casa Di Pietra

Förra sommaren med pizza i Stenhuset blev en succé! Nu har vi åter igen öppnat upp La Casa di Pietra i Stenhuset på Prästgatan. Här kan du njuta av läckra italienska pastarätter till lunch på vardagar och stenungsbakad pizza till middag fredag och lördag. Välj om du vill äta på plats i vår mysiga miljö – inomhus om det är kyligt, eller utomhus om vädret tillåter – eller ta med som take away. 
Läs artikel
fre - lör
5 - 6
nov - nov
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE

Alltid i vår restaurang


Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

SÖNDAGSBRUNCH

Söndagar kl. 12–14.30
På söndagar och alla röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp dina vänner på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell.
Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagens Lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag

På vår à la carte-meny som serveras alla dagar i veckan hittar du välkomponerade rätter anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.