Bar Sora – Takbar

Takbar Sora ligger i hjärtat av Varberg och så nära himlen du kan komma. Ta hissen upp till åttonde våningen och skåla in kvällen hos oss. Slå dig ner för somriga cocktails och goda smårätter. Allt serverat till världens vackraste utsikt.

Bar Sora har nu stängt för säsongen.
Har du något spännande event på gång och är intresserad av att abonnera Sora, kontakta oss ›

Sora – Himmel på japanska

Sora är det japanska ordet för himmel – en bar under bar himmel där du kan njuta av den vida horisonten och vädrets skiftningar. Så skaka av dig sanden och kom upp för en after beach medan du spanar på kitesurfarna och sommarlivet i Varberg.

Bar Sora

Cocktailbar i Varberg

Uppe på vår takbar kan du avnjuta lättare tilltugg och cocktails som "Matcha made in heaven", "Bee Spicy" och "Sora Sprits" för att nämna några. Njutning på hög nivå!

Läs mer om vad vi erbjuder på hotellet


Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny. Serveras alla dagar.
Bar Munken – cocktailbar på Varbergs Stadshotell

Bar Munken – Cocktailbar

Två trappor upp i vårt vackra trapphus finner du cocktailbaren Bar Munken. Här kan du slå dig ner i en alldeles unik miljö och beställa en cocktail, en klassisk drink eller en god kaffedrink efter maten.