Dagens lunch på Stadshotellet

Vill du äta lunch i Varberg? Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kött- eller fiskrätt samt ett vegetariskt alternativ. Är du i Varberg en lördag kanske det kan passa fint att äta en shoppinglunch i vår restaurang, med utsikt över Varbergs torg. Vi serverar dagens lunch måndag–fredag och shoppinglunch varje lördag.

Dagens lunch

Dagens lunch serveras måndag–fredag, kl. 12.00–14.00.
Sallad, bröd, smör, kaffe & något sött ingår när du äter lunch hos oss.
Pris: 145:-

Vi erbjuder även lunchen som take away för 120:-

Server time: 2022-08-09 03:02:44

Bistrorätter

Under sommaren kan du även välja någon av nedan rätter på lunchen:

Server time: 2022-08-09 03:02:44

Jobblunch, shoppinglunch eller lyxig helglunch på lördag och söndag?

Ta med dina kollegor eller vänner på en god lunch hos oss på Varbergs Stadshotell. Vi har något för alla dagar i veckan. Jobblunch på vardagar, shoppinglunch på lördagar och brunch på söndagar. Vad är väl bättre än att umgås med vänner över en bit god mat?

Server time: 2022-08-09 03:02:44
Server time: 2022-08-09 03:02:44

I RESTAURANGEN ERBJUDER VI ÄVEN:


Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Frukost & brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god hotellfrukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar och röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch.

Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår à la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.

Hallands salta vindar tar dig jorden runt i våra unika lokaler

Vi har fått höra att det är spännande och inspirerande att vistas på vårt hotell. Stadshotellets stämningsfulla sekelskiftesatmosfär blandas med hotellets i övrigt moderna inredning och tusenåriga influenser från österlandet på Asia Spa. Att gå runt i våra lokaler kan liknas med att resa jorden runt i ett hotell. Från Halland/Varberg till Asien/Japan, Thailand och Indien.