Golfpaket

Vi vill slå ett slag för att se Sverige och västkustens gröna gräs när du spelar golf. Boka ett av våra golfpaket där övernattning, god mat och greenfee ingår. Vi samarbetar med bland annat Varbergs Golfklubb, Hofgårds GK och Harabäckens GK.

Hofgårdens golfbana Varberg

Golf Birdie

Pris från 1175:-/person
Spela golf i Varberg och kombinera med en hotellövernattning och stor frukostbuffé! Greenfee och tillgång till gym och relaxavdelning ingår.
Golfbana på Varbergs golfklubb

Golf Eagle

Pris från 1590:-/person
Populärt golfpaket med greenfee, middag och övernattning. Perfekt för dig som vill koppla av med god mat och övernattning efter golfrundan. Gym och relax ingår.

Hole in one

Pris från 2940:-/person
Golfpaketet för dig som vill spela ännu mera golf! Två greenfee, två övernattningar och 3-rätters middag båda kvällarna. Gym och relax ingår.

Golfbanor i Varberg

I Varberg samarbetar vi bl. a. med Varbergs Golfklubb som har två banor. Västra banan ligger i Himle, 6 km från hotellet, och har karaktär av seasidebana med långa hål från backtee. Utmanande, men samtidigt generös, med vida fairways. Östra banan, Grimeton 15 km öster från hotellet, är en trevlig och lagom svår skogs- och parkbana. Lätt kuperad.

Hofgårds GK ligger ca 15 km från hotellet bjuder en varierande bana där hälften ligger i öppen terräng och andra halvan i lövskogsområde som gränsar till Gässlösa naturreservat.

Harabäckens GK ligger i Gödestad, ca 12 km från hotellet där de tolv första hålen är av varierande karaktär, kuperat, skog och parkkaraktär. De sista sex hålen är flacka med mer vatten. 

Utöver dessa banor samarbetar vi med flertalet av de bästa banorna i Halland, bland annat Haverdals GK, Falkenbergs GK och Forsgårdens GK.

Hotell + golf i Varberg = det bästa av två världar

Läs vår artikel om varför du ska välja Varberg som destination för din golfresa.