Stadshotellets frukost och brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god frukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp vännerna på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Det finns gott om plats att sitta både på vår inglasade veranda och inne i restaurangen.

Ät frukost hos oss i Varberg

Få en bra start på dagen. En frukost på Varbergs Stadshotell består av en välfylld frukostbuffé med en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror av bästa kvalité. Nybakat bröd, mängder av pålägg, yoghurt, hemgjord müsli och våfflor är några av de saker som dukas upp på vår hotellfrukost. Vi vågar lova att det finns något för alla.

Frukost öppettider & priser

Måndag–fredag: kl. 06.30–10.30 
Lördag, söndag & helgdagar: kl. 07.30–10.30

Med reservation för ändringar vissa säsonger. För att minimera köbildning tilldelas du en sittningstid mellan dessa tider. 


Frukost för dig som inte bor hos oss

Frukosten är även öppen för dig som inte övernattar i mån av plats.
Pris: 165:-/person och barn 0–12 år: 10:-/år
Drop in i mån av plats. Betala i receptionen vid ankomst. 

Läs mer

Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

En rogivande söndag med brunch på Varbergs Stadshotell

På söndagar och röda dagar (ej juni–augusti) serverar vi en härlig brunch varsamt komponerad av våra kockar. Brunchen består av bland annat sallader, lax, sill, kallskuret, bacon, äggröra, scones, ostbricka, croissanter, frukt och mycket mer. Du kan även göra dina egna våfflor med goda tillbehör. 

Brunch öppettider & priser

Nu har vår brunch sommaruppehåll. Välkommen till vår helglunch ›

Vi serverar brunch på söndagar och röda dagar, september–maj, kl. 12.00–14.30. 
För att minimera köbildning tilldelas du en sittningstid mellan dessa tider.

Priser för brunch

Vuxen: 285:-
Barn 0–12 år: 10:-/år

Bordsbokning rekommenderas, drop-in i mån av plats.

Läs mer

I restaurangen erbjuder vi även:


Dagens lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
Bistrorätt och en öl

Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny. Serveras alla dagar.
À la cartemeny i restaurang på Varbergs Stadshotell

Middag à la carte

Inspirationen till vår à la carte-meny hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.