Spegelsalen konferens- och festlokal i Varberg

Spegelsalen ligger i vår K-märkta del utav hotellet, det är en storslagen och fantastisk lokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. I Spegelsalen passar det utmärkt att lägga sin konferens för den lite större gruppen eller för festligare tillfällen som ett bröllop eller en kick-off.

Fest i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell

Spegelsalen – anno 1902

Det är sju meter högt i tak och vackra takmålningar sprider ut sig ovanför gästerna. Speglarna på väggarna och fönstren gör att salen känns ljus och luftig. De vackra kristallkronorna skänker en magisk stämning till festen.

Vi har omsorgsfullt renoverat och utrustat lokalen med modern teknik. Spegelsalen rymmer allt från 50–150 personer. Det finns gott om plats för fritt val av sittning – runda bord, långbord och honnörsbord – valet är ert.

Spegelsalen festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

En hel festvåning för er själva

I anslutning till Spegelsalen finns även toaletter och några mindre lokaler för mingel, presentbord, tårtbuffé eller kanske ett lekrum för de minsta. Möjlighet finns att ha hela våningen för er själva, med fest och middag i Spegelsalen. 

Show i Spegelsalen Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Underhållning och dansgolv

Här finns även möjlighet att rigga upp scen och dansgolv. En mängd band, orkestrar och artister har spelat här genom tiderna. Vi hjälper er gärna att boka underhållningen. 

Terrass utanför Spegelsalen på Varbergs Stadshotell

Utomhusterrass för mingel

I anslutning till festvåningen finns även en utomhusterrass för mingel eller pauser. Det finns även några mindre lokaler för mingel, presentbord, tårtbuffé eller kanske ett lekrum för de minsta.

yoga retreat spegelsalen med Michael James Wong på Varberg stadshotell

En mängd events

Spegelsalen är även en utmärkt lokal för olika events – här har hållits allt från utställningar och mässor till föreläsningar och yogaretreats.

Det finns en liten scen för föreläsare/konferencier/yogalärare. Lokalen är utrustad med en bra ljudanläggning, golvet har en mjuk matta som dämpar ljud och speglarna på väggen ger ett magiskt ljus.

FEST, BRÖLLOP ELLER EVENT

Boka Spegelsalen för fest, bröllop eller företagsevent. Kontakta oss så pratar vi om dina önskemål och finner spännande lösningar tillsammans – här finns nästan inga gränser för vad vi kan ordna!

Möts i inspirerande miljö
Konferens på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Konferens i Varberg

Att mötas och ha en lyckad konferens kräver mer än bara lokaler. Vårt framgångsrika recept för lyckade möten innehåller lika delar anrikt stadshotell, moderna konferensmöjligheter och ett unikt asiatiskt spa.
En dag att minnas!
Bröllop på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Bröllop

Varbergs Stadshotell är perfekt för både brudpar och gäster. Lägg hela bröllopet på hotellet med allt från vigsel, fest och bröllopsnatt, eller välj det bästa av kakan. Du behöver bara säga ja – vi löser resten!