Hotellpaket utan spa

För dig som vill komma iväg några dagar och bo på hotell i Varberg har vi satt ihop några riktigt sköna hotellpaket. Övernattning med hotellfrukost och middag i vår restaurang eller en japansk middag på restaurang NAMI. En mysig weekend på västkusten gör garanterat gott för själen – vi lovar.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Citypaketet

Pris från 990:-/person
För dig som bara vill komma iväg några dagar. Njut av en 2-rättersmiddag, övernattning och lyxig frukostbuffé.
Flicka i hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Familjepaketet

Pris från 990:-/vuxen & 450:-/barn
Familjepaket med en övernattning, middag och entré till Leklandet, Varbergs fästning, Simstadion eller Ishallen.
Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nami-paketet

Pris från 1075:-/person
Paketet som tar dig mot österländska upplevelser och smaker. En övernattning, japansk middag på NAMI samt tillgång till gym och relax ingår.
Show i Spegelsalen Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Show- & konsertpaket

Att gå på en konsert i Varberg och övernatta hos oss är en perfekt kombination. Eller att äta en god middag samtidigt som du blir underhållen och får njuta av en fantastisk show på hotellet. Varbergs Stadshotell ligger mitt i stan med närhet till både Societetsparken och Arena Varberg. Bokar du ett show- eller konsertpaket hos oss så får du så mycket mer än bara entrébiljetter.

Hotell & golf i Varberg

Vi vill slå ett slag för att se Sverige och västkustens gröna gräs när du spelar golf. Boka ett av våra golfpaket där övernattning, god mat och greenfee ingår.

Hofgårdens golfbana Varberg

Golf Birdie

Pris från 990:-/person
Spela golf i Varberg och kombinera med en hotellövernattning och stor frukostbuffé! Greenfee och tillgång till gym och relaxavdelning ingår.
Golfbana på Varbergs golfklubb

Golf Eagle

Pris från 1390:-/person
Populärt golfpaket med greenfee, middag och övernattning. Perfekt för dig som vill koppla av med god mat och övernattning efter golfrundan.
Stanna längre

Hole in one

Pris från 2690:-/person
Golfpaketet för dig som vill spela ännu mera golf! Två greenfee, två övernattningar och 3-rättersmiddag varje kväll. Gym och relax ingår.