Hotellpaket utan spa

För dig som vill komma iväg några dagar och bo på hotell i Varberg har vi satt ihop några riktigt sköna hotellpaket. Övernattning med hotellfrukost och middag i vår restaurang eller en japansk middag på restaurang NAMI. En mysig weekend på västkusten gör garanterat gott för själen – vi lovar.

28 OKT–5 NOV

Rysligt mysigt

Från 1150:-/vuxen & 350–690:-/barn
Ta med familjen på lite höstmys på lovet – mys hos oss och utforska allt som händer i Varberg på höstlovet. En lagom läskig upplevelse för hela familjen!

Citypaketet

Pris från 990:-/vuxen, 550:-/barn
För dig som bara vill komma iväg några dagar. Njut av en 2-rättersmiddag, övernattning och lyxig frukostbuffé.
Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Namipaketet

Pris från 1190:-/vuxen, 575:-/barn
Paketet som tar dig mot österländska upplevelser och smaker. En övernattning, japansk middag på NAMI samt tillgång till gym och relax (ej Asia Spa).
10–12 nov + 12–13 maj
Teaterkungen på Varbergs Stadshotell

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 1390:-/person (2290:- med logi)
Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
4 NOV & 5 NOV
Joe Labero Magic Dinner Experience på Varberg Stadshotell

Magic dinner experience – Joe Labero

Pris från 1550:-/person (2190:- med logi)
Den världsberömde artisten och illusionisten Joe Labero kommer till Varberg! En magisk och exklusiv kväll med show och 3-rätters middag. Kan även bokas med övernattning. 
Golfbana på Varbergs golfklubb

Spela golf i Varberg

Pris från 990:-/person
Vi vill slå ett slag för Varbergs vackra golfbanor. Boka ett av våra golfpaket där greenfee, övernattning och frukostbuffé ingår. Välj till middag eller fler nätter om du önskar.
Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nyårspaket

Från 2590:-/person
Checka in på nyårsafton och låt oss sköta festen. Paket med afternoon tea, nyårssupé, övernattning och frukost. Välj mellan paket med traditionell eller japansk nyårssupé och med eller utan Asia Spa.

Stora nyårspaketet

Från 3690:-/person
Fira nyår ordentligt och boka vårt nyårspaket med två övernattningar. Njut av afternoon tea, nyårssupé, brunch och en 3-rätters middag. Välj mellan paket med eller utan Asia Spa.