Konferens och kick-off

Att mötas och ha en lyckad konferens kräver mer än bara lokaler. Vårt framgångsrika recept för lyckade möten innehåller lika delar anrikt stadshotell, moderna konferensmöjligheter, ett unikt asiatiskt spa och en fantastisk personal! Tillsammans med vår välrenommerade restaurang och personliga atmosfär har det gjort oss till ett av de bästa hotellen med konferensmöjligheter i Halland.

Konferera i februari – få en aktivitet

Gäller vid bokning av minst 10 personer på övernattningskonferens.
Kanske är det dags för ett kreativt möte utanför huset? Boka en konferens med övernattning hos oss under februari så bjuder vi hela gruppen på en spännande aktivitet.

Våra olika konferenspaket


KONFERENS MED HELPENSION

Konferera hela dagen och avsluta med en övernattning. I vårt paket med helpension ingår logi, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika samt middag. Paketet skräddarsys utifrån era önskemål.

KONFERENS MED HELPENSION & SPA

Ha konferens hela dagen och avsluta med en övernattning och ladda batterierna på Asia Spa. I paketet ingår konferenslokal, logi, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika och trerättersmiddag samt Asia Spa.
Kärra konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagkonferens

Behöver ni någonstans att mötas över dagen? Ofta räcker det att byta miljö för att få ny energi och inspiration i mötet. Det praktiska sköter självklart vi! I paketet ingår konferenslokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
Frukost-, lunch- eller mingelmöte
Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kortare möten

Har du en lansering på gång? En stor presentation som behöver vackra miljöer? En föreläsning? En konsert? Mingel, lunch eller frukost? Vi har lokaler och mingelytor för alla tillfällen. Bekväm och enkel mat är viktigt vid dessa tillfällen. Vi ordnar snittar eller lättare bufféer med passande dryck.
Glittrande gala eller fest
Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kick off & Events

Vi har utställningsytor i både mindre och större lokaler, miljöer att mingla på och vi kan skapa det arrangemang som passar just din produkt och dina gäster. Bröllop, modevisning, dansuppvisning eller en rolig kickoff? Vi fixar det mesta och hjälper dig att ordna ett lyckat event.

Boka konferens hos oss

Välkommen att kontakta oss på tel: 0340-69 01 15 eller skicka en konferensförfrågan.


Stenhuset - en unik lokal för möten, fest & event

Är du och din grupp ute efter att ha möte i en lite mer spännande miljö? Alla våra konferenslokaler har sekelskiftescharm men Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det intima arrangemanget.
”Trevlig miljö för konferens, superb service & mat.”

Konferens

Ta en välbehövlig paus på vår innergård. Här finns stora mingelytor med plats för grupparbeten och fika.

Konferensfika på Varbergs Stadshotell

Konferensfika

En energigivande fikapaus med något för alla smaker.

Konferensfika på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Fladen konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Konferensrum

Vi har 20 konferenslokaler i varierande storlek och inredning.

Kärra konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Middelgrund konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Kärra konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Spegelsalen

En lokal med många möjligheter, för stora grupper på upp till 250 personer. Perfekt för en fest, mässa eller kick-off.

Terrass utanför Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Uteterrass

Vår uteterrass ligger i anslutning till Spegelsalen.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

Varbergs äldsta stenhus kan du med fördel hyra när du är ute efter en unik och exklusiv lokal. Detta är ett hus med fantastiska utrymmen som endast ligger ett kvarter från hotellet

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

Underbar medelhavsträdgård.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

Perfekt för mingel en sommarkväll med bra ytor både ute och inne.

Möts i unika, välutrustade lokaler på västkusten, en timme söder om Göteborg

Läget mitt i centrala Varberg, bara en timme söder om Göteborg gör det enkelt att ta sig till oss med bil eller tåg. Tågresan från Göteborg tar endast 40 minuter och efter bara några minuters promenad från tågstationen finner du vår charmiga sekelskiftesbyggnad precis vid torget. Här har vi skapat precis rätt atmosfär för att konferera, övernatta och njuta.

Sylaviken konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Flexibla konferenslokaler

Vi har flexibla möteslokaler i varierande storlekar. Allt ifrån grupprum och fullt utrustade konferenslokaler, till hörsalen Middelgrund som passar utmärkt för föreläsningar. Dessutom har vi pampiga Spegelsalen för upp till 250 personer.
BOKA IN EN AKTIVITET

ASIA SPA eller AKTIVITETER I VARBERG

Ta med konferensdeltagarna till unika Asia Spa. Ge dem tid och ro att varva ner, slappna av och ladda batterierna. Vi har även många andra aktiviteter att välja mellan – aktiva, kreativa eller gastronomiska – välj det som passar gruppen bäst!

Safehotels – Premium

Hotell som erhållit Safehotels certifiering är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg. Safehotels certifiering innebär att gästens säkerhet är i fokus och prioriteras under hela vistelsen i hotellets regi. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet.
Svanenmärkt hotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Miljöarbete och Svanen

Miljön har alltid varit en stor del av vårt arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade så tog vi självklart den! 2006 blev vi ett av de 100 första certifierade hotellen i Sverige och 2008 certifierade vi oss enligt de nya kriterierna. I dag finns det lite mer än 250 hotell som har lyckats få licensen och som jobbar aktivt för miljön. Du kan numera i de flesta större städer göra ett aktivt val för miljön när du väljer hotell- och konferensanläggning.
Proud with passion pin 2019

Proud with Passion

Vi har som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter att du har lämnat oss. För att inspirera vår personal till riktigt god service har vi satt en egen kvalitetsstämpel på vår service. Proud with Passion är namnet vi har valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete. Det påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Kontakta oss så hjälper vi dig

Konferens med spa eller fartfylld kick-off? Vi hjälper dig att arrangera!

Hos oss kan du hålla allt från mindre möten till stora konferenser, fartfyllda kick-offer och större fester. Vi hjälper dig att arrangera konferensen utifrån din grupps behov och önskemål. Kontakta oss på tel: 0340-69 01 15 eller mail: konferens@varbergsstadshotell.com. Du kan också skicka en konferensförfrågan till oss. Vi återkommer på vardagar inom 24 timmar.

Sandra Carlsson konferensansvarig Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sandra Carlsson

Konferensansvarig
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar på vardagar.

Besök oss innan du tar beslut

Välkommen på visning

Som konferens- och mötesbokare vet du säkert att ett besök på anläggningen kan vara väl investerad tid innan du tar ditt beslut om konferensen. Till oss är du alltid välkommen på en visning. Kontakta oss med önskemål om tid och datum så återkopplar vi till dig inom kort.