Mat & dryck

Vem älskar inte god mat i sällskap med fina vänner? Vi brinner för att skapa olika event där just mat och dryck står högst på schemat och där du kan förvänta dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.
27 sep & 15 nov
Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Champagne & bubblor

Pris från 890:-/person
Vår populära champagneprovning är tillbaka! Sommelieren Niklas Steinwall guidar dig i bubblornas värld följt av en 3-rättersmiddag, kombinera med övernattning och spa.
7, 8 & 9 NOV
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 945:-/person
Succéföreställning är tillbaka! Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
16 nov
Let's Dance & Kungliga Baletten på Varbergs Stadshotell

Showpaket – Let´s Dance möter kungliga baletten

Pris från 945:-/person
Kom och ta del av en dansföreställning i tre akter där en festlig supé avnjutes mellan varje akt – allt i ståtliga Spegelsalen. Kvällen inleds med mingel och mousserande vin.
30 NOV

Showpaket – Maskeradbalsmordet

Pris från 890:-/person
Året är 1798. Ett mord sker mitt ibland gästerna. Du, kära gäst, måste lösa mordet innan klockan slår 00.00. Ska du hinna? Vi lovar inget, förutom en helafton med mask!
Fira nyår hos oss
Champagne nyår

Nyårspaket

Från 1975:-/person
Checka in på hotell på nyårsafton och låt oss sköta middagsbestyren. Paket med afternoon tea, nyårssupé, underhållning, övernattning och frukost. Välj till spa eller japansk middag.
Fira nyår hos oss
Fira nyår på Varbergs Stadshotell

Stora nyårspaketet

Från 2925:-/person
Fira nyår ordentligt och boka vårt nyårspaket med två övernattningar. Paket med afternoon tea, nyårssupé, underhållning, en lunch och två övernattningar med frukost. Välj till spa eller japansk middag.