Aktiviteter för en lyckad konferens – oväntade upplevelser och roliga övningar

Krydda mötet med en annorlunda aktivitet. Vi finns här för dig, dina gäster och dina aktiviteter. Vill du göra din konferens till en annorlunda upplevelse? Berätta om dina önskemål så hjälper vi dig att uppfylla dem. Med flexibilitet, kapacitet och ett hundraprocentigt engagemang.

Boka en annorlunda konferensaktivitet


Ett möte med nya höjder

Vill ni har en utmaning och något helt världsunikt i autentisk miljö?

Grimeton radiostation antenntorn

Nå toppläge i Grimetons antenntorn

Välkommen att bli bland de första företagen i världen som klättrar upp i Världsarvet Grimetons antenntorn.

Sedan 1920-talet

De som vågar har nu chansen att klättra upp i de 127 meter höga antenntornen så som arbetarna vid Grimeton Radiostation gjort sedan 1920-talet.

25 eller 127 meter?

Väljer du 25 meter klättrar du upp och firas sedan ner.

Den högre utmaningen

Väljer du att klättra ända upp till 127 meter innebär det att du även behöver klättra ner. Ett svettigt pass med andra ord.

Ett företag på topp

En autentiskt upplevelse som stärker teamet, ger kunskap och självförtroende. Kort sagt, en snackis kring ett företag på topp!

På marknivå

På marknivå kan du uppleva spännande morsejakter och tyda kodade meddelanden. För vetgiriga finns olika guidade visningar.

Världsarvet Grimeton radiostation

Ett unikt och enastående monument som representerar utvecklingsprocessen inom kommunikationsteknologin under perioden efter första världskriget.

En annorlunda aktivitet

Visst låter det som en spännande aktivitet? Kontakta oss för att få mer information och hjälp med att boka.

UPPLEV ETT MÖTE MED NYA HÖJDER

En ny samarbetspartner i höst är Grimeton radiostation som sedan 2004 står på Unescos lista över världsarv. Världsarvet ligger ca 12 km från Varberg centrum. De som vågar har nu chansen att klättra upp i de 127 meter höga antenntornen så som arbetarna vid Grimeton Radiostation gjort sedan 1920-talet. En autentiskt upplevelse som stärker teamet, ger kunskap och självförtroende. Kort sagt, en snackis kring ett företag på topp!

Förslag på konferensaktiviteter


Aktiviteter för konferens och kick-off

Vi har ett brett utbud av aktiviteter och vill gärna dela med oss av både kultur, natur och kunskap inom det som vi själva finner intressant och roligt. Varberg har till exempel både en surfkultur och ett kurortsarv som vi är väldigt stolta över. Välj bland alla våra aktiviteter – kanske passar ett aktivt äventyr som surfing eller kajak din grupp? Eller vill du inspirera gruppen med en spännande föreläsning? Vi har många bra kontakter och hjälper dig gärna att boka.