Bad & Bastu

Njut av flera sorters bastubad och svalka dig med en tropisk regndusch. Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning. Sedan väntar en välgörande helkroppsmassage i Vitalitypoolens 30-gradiga vatten.

STARTA MED EN JAPANSK TVAGNINGSRITUAL

Tvagning

Asia Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig. Ge dig själv tid att reflektera.
Asia Spa vitality pool

Vitalitypoolen

I vitalitypoolen får hela kroppen skön massage i 30-gradigt vatten. Rör dig mellan massagestationerna och låt vattnet bearbeta dina stela muskler. Poolen är inte avsedd för att simma i. Avrunda gärna med ett besök i något av vilrummen intill. Här kan du sträcka ut dig på en bädd eller koppla av i en av våra hänggungor.
Bastuoas på Asia Spa

Bastuoasen

Här kan du njuta av flera sorters bastubad. Eukalyptus mjukar upp lederna i ångbastun och saltbastun omfamnar dig med 45-gradig värme. Mellan varven kan du koppla av i den lågtempererade bastun, svalka dig med en tropisk regndusch eller ta ett uppfriskande dopp i vårt kallkar.
Varma källor på asia spa varberg

Varma källor

I de japanska källorna sjunker du ner i vattnet och vilar blicken på Varbergs fästning. Genom de öppna panoramafönstren sveper en havsbris in.
Asia Spa fotbad

Fotbad

Fotbaden på Asia Spa med utsikt över varma källor och hav är perfekta för dig och dina fötter. Häll i en skopa med salt, luta dig tillbaka och sitt i minst tio minuter.
Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1390:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fredagslyx

Från 2145:-/person
Inled helgen lite lyxigare med champagne & ostron i vår lobbybar. Fortsätt med en 4-rätters supé och övernattning. Njut på Asia Spa och avsluta vistelsen med en god lunch.

Bara Vara

Från 495:-/vuxen
Spendera en halvdag på Asia Spa med varma bad, bastu och skön avslappning.