Välkommen till lobbyn

Slå dig ner i hotellobbyn, luta dig tillbaka och beställ något enklare att äta och något gott att dricka. Vissa dagar har vi även liveunderhållning vid flygeln. Lobbymenyn serveras alla dagar kl. 16–22.

Räkmacka i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Uteservering under sommaren

Njut av en räkmacka och ett glas vin i solen på vår uteservering med första parkett mot torget.

Lobby

Eller slå dig ner i vår lobby och njut av en god lobbyrätt.

Moules frites lobby Varbergs Stadshotell

Moules frites

Finns det något godare än musslor kokade i vitt vin och grädde?

Hamburgare med pommes frites på lobbymeny - Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Hamburgare på uteserveringen

Eller blir du mer lockad av en god burgare?

Room service

När du bor hos oss kan du beställa mat från lobbymenyn till ditt hotellrum alla dagar kl. 16.00–22.00, mot en extra avgift på 95:-. Beställ genom att ringa 113 på din rumstelefon. Det går även bra att beställa i vår lobbybar och ta med mat och dryck upp på rummet utan extra kostnad.

VI ERBJUDER ÄVEN:


Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Afterwork

Möt upp dina vänner eller kollegor på en AW i vår mysiga lobby. Till oss är du välkommen på afterwork vilken dag som helst, men på fredagar är det extra skön stämning med pianobar. Varmt välkommen på en skönare after work i Varberg!
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår À la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. À la carte serveras från kl. 19.00 alla dagar i veckan.
Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Restaurang NAMI

Vill du ha en helhetsupplevelse med en asiatisk röd tråd när du bor hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa? Lyft spavistelsen ytterligare en nivå och ät asiatisk mat på vår japanska restaurang NAMI i Varberg.