Beställ Take away

Om du inte vill eller kan njuta av den goda maten i vår restaurang, erbjuder vi nu även avhämtning av lunch och delar av vår bistro- och à la cartemeny. Som på restaurang, fast hemma. Lunchen får du dessutom just nu till ett extra förmånligt pris!

Beställning och betalning

Att beställa hem mat är ett bra sätt för dig som vill njuta av lite restauranglyx hemma och samtidigt stödja din lokala restaurang. Duka upp med finporslinet så fixar vi maten!

Så här beställer du:

  • Beställning görs via tel: 0340-69 01 13 eller mail. Observera att beställning via mail ej är giltig innan den är bekräftad. 

Ange följande i din beställning via mail:

  • Vilka maträtter du önskar beställa samt antal.
  • Önskad dag och ca tid för avhämtning. Med reservation för fullbokat.
  • Telefonnummer till dig om vi behöver nå dig.
  • Eventuella allergier

 

Följande gäller för avhämtning

Menyer för avhämtning:


Dagens lunch, Bistromeny & à la carte

Vid avhämtning av dagens lunch får du ett extra bra pris. 110:- (ord. pris 135:-)

Dagens lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
Bistrorätt och en öl

Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny. Serveras alla dagar.
À la cartemeny i restaurang på Varbergs Stadshotell

Middag à la carte

Inspirationen till vår à la carte-meny hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.
swish restaurang varberg stadshotell