Nu erbjuder vi Take away

Om du inte vill eller kan njuta av den goda maten i vår restaurang, erbjuder vi nu även avhämtning av lunch och delar av vår bistro- och à la cartemeny. Som på restaurang, fast hemma. Lunchen får du dessutom just nu till ett extra förmånligt pris!

Meny för avhämtning:

Att beställa hem mat är ett bra sätt för dig som behöver hålla dig hemma men ändå vill njuta av lite restauranglyx,  samtidigt som du stödjer din lokala restaurang. Duka upp med finporslinet så fixar vi maten!

Beställning och betalning:

  • Beställning kan göras via tel: 0340-69 01 13 eller mail. Observera att beställning via mail ej är giltig innan den är bekräftad. 

Ange följande i din beställning via mail:

  • Vilka maträtter du önskar beställa samt antal.
  • Önskad dag och ca tid för avhämtning. Med reservation för fullbokat.
  • Telefonnummer till dig om vi behöver nå dig.
  • Eventuella allergier
Följande gäller för avhämtning
Server time: 2020-07-13 01:23:06
Server time: 2020-07-13 01:23:06
Server time: 2020-07-13 01:23:06
swish restaurang varberg stadshotell

Vi har öppet som vanligt - välkommen in!


Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagens Lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår à la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.