Surya & Orangeri

Välkommen till våra ljusa och öppna ytor för vila och energipåfyllning. På övre plan i nära anslutning till Vitalitypoolen kan du vandra vidare till vårt orangeri och vilrummet Surya. 

Surya – ett nytt rum för vila

Detta rum för vila har fått namnet Surya – solens gud som enligt indisk mytologi är den som bär kunskap om det goda, ljuset och livet. Rummet är målat i lugna, ljusa och varma jordfärger. Här flödar dagsljuset in där både hängstolar och vattensängar ger plats åt vila och meditation.

Hänggungor

Vid de ljusa fönsterpartierna kan du lägga dig till ro i en av hänggungorna. Blicka ut över takåsarna, ta in ljuset och fyll på med solens goda energi.
Varma vattensängar på Asia Spa

Varma vattensängar

I en ombonad miljö med linnetextil som skapar avskildhet, kan du låta de varma vattensängarna värma dig inifrån och ut. Låt musiken omsluta dig om du vill. 

Orangeri

På övre plan hittar du vårt orangeri med glasade väggar och tak som ger mycket dagsljus till oss människor och växter. Här kan du sitta och vila med frukt och en kopp te. Kanske vill du koppla av med en bok eller bara njuta av den himmelska utsikten över hav och Varbergs takåsar. 

Vill du uppleva det i verkligheten?

Vissa saker är svåra att beskriva och behöver upplevas på riktigt. Boka en spaweekend eller ett av våra härliga dagspapaket så får du själv möjlighet att koppla av i de nya rummen på Asia Spa.

Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1390:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Fredag & lördag
Varma källor på asia spa varberg

Evening Spa Exclusive

Från 1590:-/vuxen
Upplev det rofyllda Asia Spa under kvällstid. Checka in, ät en bistrorätt och njut av spa i månens sken. Lite senare serveras en asiatisk plocktallrik från vår restaurang Nami.

Bara Vara

Från 495:-/vuxen
Spendera en halvdag på Asia Spa med varma bad, bastu och skön avslappning.