Peacock House

Peacock House är vår rogivande avdelning där du finner flera olika rum för avslappning och rekreation. Njut av det livgivande ljuset i ljusterapirummet och lyssna till vägledd meditation. Lämna omvärlden för en stund i mörkerterapirummet och slappna av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna. Peacock House är en del av Asia Spa och ingår när du löser spaentré.

Ljusterapirummet

Vårt ljusterapirum är inrett helt i vilsamt vitt. Här laddar du ny energi i behaglig värme. Njut av det livgivande ljuset, koppla av och lyssna till vägledd meditation.

Mörkerrummet

Här slappnar du av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna i dämpad belysning. Under varje bädd finns saltstenar som avger hälsosamma mineraler och rengör luften. Om du vill kan du lyssna på musik eller få vägledd meditation i hörlurar.

Tempelrummet

Tempelrummet är en fristad för själen. Här vill vi starkt rekommendera att stanna upp och lyssna på dina tankar. Vänd tankarna inåt, reflektera och meditera i tystnad. Tänd ett ljus och upplev stillheten.
Tejasrummet med kopparkar på Asia Spa i Varberg

Tejasrummet

Här finner du våra uppskattade kopparkar med varma stenbäddar. Detta är ett rum för vila och avkoppling. Här finns också böcker om yoga och österländsk filosofi. Tejas är sanskrit för elementet eld.
”Ett bättre avbrott i livet med småbarn kunde vi inte önskat oss”
Rebecka
Facebook
Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1390:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fredagslyx

Från 2190:-/person
Inled helgen lite lyxigare med champagne & ostron i vår lobbybar. Fortsätt med en 4-rätters supé och övernattning. Njut på Asia Spa och avsluta vistelsen med en god lunch.

Bara Vara

Från 495:-/vuxen
Spendera en halvdag på Asia Spa med varma bad, bastu och skön avslappning.