Ta med barnen på hotell

Att bo på hotell som barn är en spännande upplevelse. Många gånger är det de små sakerna som de minns allra bäst. Kanske är det rummet som överraskar, en extra lyxig dricka till maten eller hotellfrukosten med det där lilla extra som sällan finns på frukosten hemma?

För barn året runt


Barn i restaurangen

I vår restaurang väljer alla barn upp till 12 år mat från vår barnmeny. Det går även bra att beställa en mindre portion av ordinarie paketmeny eller vår à la carte.
Classic hotellrum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Barn i extrasäng

När det är dags att slå sig till kojs sover barnen i extrabädd eller bäddsoffa. Riktigt mysigt att bo nära varandra brukar barnen tycka.
Ingår alltid för alla hotellgäster!
Relax på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Relaxavdelning

Hotellets relaxavdelning är fristående från Asia Spa och ligger i anslutning till våra boutiquerum. Här finns en stor härlig soffgrupp för skön avkoppling, en ångbastu, varm torrbastu, upplevelsedusch samt omklädningsrum och dusch.

För barn på sommaren


Sommar på hotellet

Varberg är en riktigt härlig sommarstad med mycket att uppleva. På hotellet välkomnar vi familjer och gör det extra barnvänligt med lekrum och tillgång till Asia Spa under förmiddagarna, som annars har 15-årsgräns övrig tid på året.  

Vecka 23–33
Barnspa på Asia Spa i Varberg

Barn på spa

Under sommarveckorna öppnar vi upp dörrarna på Asia Spa för hela familjen mellan kl. 8 och 13. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. 
vecka 25–32
Skylt utanför lekrummet på Varbergs Stadshotell

Lekrum på sommaren

För att barnen helt säkert inte ska få tråkigt på hotellet byter en av våra konferenslokaler skepnad och blir lekrum under sommaren. Här finns leksaker, bollhav, målarböcker, utrymme för vila med filmmys m.m.

Familj vid Kallbadhuset i Varberg nära Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Vad finns det att göra på sommaren i Varberg?

Besök Varberg med barn

Att spendera dagar i Varberg med barnen är ett fint barndomsminne. Med närhet till både stad och hav finns det mycket att hitta på utan att behöva välja bort något. Ni hinner med allt ni önskar.
Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1470:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Drönarfoto Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Citypaketet

Från 990:-/vuxen, 500:-/barn
För dig som bara vill komma iväg några dagar. Njut av en 2-rättersmiddag, övernattning och lyxig frukostbuffé.
Sommarpaket vecka 23–33
Säng på de luxe hotellrum Varbergs Stadshotell

Sommarlyx

Från 1725:-/vuxen 1050:-/barn
Vårt lyxigaste sommarpaket för dig som vill maxa upplevelsen och njuta av att bli bortskämd under ett dygn. En övernattning, välkomstpaket på rummet, 4-rättersmiddag och Asia Spa.