Drömmer du om badkar mitt i rummet?

Vill du lyxa till det riktigt mycket och njuta av sköna bad utan att behöva lämna rummet? I några av våra boutiquerum har vi ett extra tjusigt badkar mitt i rummet.

Hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lyxiga hotellrum med badkar

I våra boutique-rum finner du annorlunda inslag som till exempel runda sängar och designbadkar mitt i rummet. 

Nespresso på hotellrum Boutique romantik med leopardmönster på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Alla rum är självklart välutrustade och har till exempel espressobryggare, exklusiva sängar, skoputslåda, minibar liksom modern ljud- och bildteknik.

Badkar på hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sjunk ner i ett bubbelbad

Många av våra rum har både badkar och dusch – och ett antal har ett extra lyxigt och stort badkar. Underbart att avsluta dagen med ett avkopplande bad.

Hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Prova ett boutique-rum nästa gång du bor hos oss. Vi vågar lova att din vistelse blir något alldeles extra. Det finns totalt 66 stycken att välja på. Alla i individuella stilar – med modern och ändå högst personlig prägel.

Hotellrum 904 Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vad sägs till exempel om att sova i ett krispigt vinterlandskap, en afrikansk safarilounge eller i en urban designmetropol?

Svit hotellrum 824 Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vill du ha ett extra romantiskt rum med bubbelbad ska du välja ett boutique romantik eller en boutique svit. Alla dessa rumskategorier har ett lyxigt badkar på rummet.

Flicka i hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Jorden runt i ett hotell – en timme söder om Göteborg

Boka ett lyxigt spapaket med det lilla extra. Vårt paket Asia Spa Lyx är paketet för dig som kanske har något att fira - eller helt enkelt vill skämma bort någon lite extra. I paketet ingår en övernattning i ett av våra lyxigare rum. Välj ett boutique romantik om du vill koppla av med eget badkar på rummet.

 

 

Tips på lyxiga paket


Hotellrum rosa De Luxe 233 på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Asia Spa Lyx

Pris från 1990:-/vuxen
Lyxigt spapaket för den som vill skämma bort sig lite extra! Övernattning i ett av våra lyxigaste rum, Asia Spa, 4-rätters middag samt mousserande och choklad på rummet.
Bröllop på Varbergs Stadshotell

Bröllopspaketet

Pris från 3180:- för er båda
Fira bröllopsnatten i något av våra bästa rum med champagnefrukost, bubbel och fruktfat. Njut tillsammans på Asia Spa under hela avresedagen.
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fredagslyx

Pris från 1790:-/vuxen
Inled helgen lite lyxigare med champagne & ostron i vår lobbybar. Fortsätt med en 4-rätters supé och övernattning. Njut på Asia Spa och avsluta vistelsen med en god lunch.