Boutique svit - Rum 824

Välkommen in i rum 824 - den ljusa sviten. Att checka in i sviten på ett hotell är alltid något extra och något du bör unna dig någon gång tycker vi. Här får du flera rum för dig själv och kan lyxa till det ordentligt. Som hemma fast borta.

Vardagsrum i svit 824 på hotellrum Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sittplats för sex personer

Stig in i vår ljusaste svit - Rum 824. Här möts du direkt av ett rymligt och vackert marmorbord med sex stolar klädda i sammet. Här finns även ett enklare pentry med microvågsugn, kylskåp, handfat och espressomaskin.

Svit hotellrum Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Slå dig ner i soffan

I vardagsrummet finns det en generös soffa att luta sig tillbaka i.
Det finns alltså gott om plats för det mindre mötet eller kanske för den gemensamma drinken innan middagen serveras i restaurangen.

Du välkomnas med bubbel

Vi har två stora sviter med väl tilltagna vardagsrum, separata sovrum och en stor härlig balkong mot folklivet på stan! Den andra sviten ligger en våning under och går i guld och svart.

När du bokar en Boutique Svit ingår alltid fri tillgång till Asia Spa* och välkomstpaket med champagne och choklad. Och om ni vill så bär vi upp er frukost till rummet - det ingår!

*Vi har en åldersgräns på 15 år på Asia Spa

Svit hotellrum 824 Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Riktigt sköna sängar

Du sover gott i en continentalsäng med guldig takkrona ovan samt tjusig och kul design på lamporna som pryder nattygsborden. Med en TV precis vid fotänden kan du krypa upp i sängen för att streckkolla en serie. I sviten finns det mesta så du behöver inte ens lämna rummet!

Svit hotellrum 824 Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Arbetsplats i sovrummet

Även i sovrummet är ett mindre skrivbord placerat för dig som vill ha bra dagsljus då mascaran åker fram eller kanske då du behöver spendera någon timme vid datorn.

Smidigt att kunna stänga in till sovrummet om du tar emot gäster på ditt rum.

badrum i svit hotellrum 824 Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Badrum i carraramarmor

Badrummet i sviten är väl tilltaget med utrymme för både jacuzzi (bubbelbad), dusch samt separat del för toalett och andra badrumsbehov.

Badrummet är inrett med lyxig carraramarmor som är både ljust och vackert. Sjunk ner i badet och koppla av.

Det finns även en gästtoalett inredd i marmor och vackra tapeter.

Svit hotellrum 824 Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Allt du behöver

Sviten erbjuder även en mediaanläggning där du kan koppla in din egen dator eller telefon, den har också två tv-apparater och en balkong. Sviterna är naturligtvis också rökfria och utrustade med bekvämligheter såsom hårtork, strykbräda, skoputslåda och strykjärn, trådlöst internet samt allergianpassade kuddar och täcken.

Sugen på att checka in?

 

 

Tips på lyxiga paket


Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fredagslyx

Pris från 1790:-/vuxen
Inled helgen lite lyxigare med champagne & ostron i vår lobbybar. Fortsätt med en 4-rätters supé och övernattning. Njut på Asia Spa och avsluta vistelsen med en god lunch.
Hotellrum rosa De Luxe 233 på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Asia Spa Lyx

Pris från 1990:-/vuxen
Lyxigt spapaket för den som vill skämma bort sig lite extra! Övernattning i ett av våra lyxigaste rum, Asia Spa, 4-rätters middag samt mousserande och choklad på rummet.
Bröllop på Varbergs Stadshotell

Bröllopspaketet

Pris från 3180:- för er båda
Fira bröllopsnatten i något av våra bästa rum med champagnefrukost, bubbel och fruktfat. Njut tillsammans på Asia Spa under hela avresedagen.