Restaurang

Maten från vårt kök inspireras av de fyra årstiderna. Vår ambition är att servera riktigt bra mat där vi i möjligaste mån använder oss av närproducerat och råvaror i säsong. Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar. Vår personal tar hand om dig och bistår mer än gärna med både service och kunskap. Välkommen till vår restaurang i Varberg.

God mat sju dagar i veckan

Ta en paus i shoppingen och besök oss vid Varbergs torg. Njut av en härlig frukost, lunch eller brunch. Ät något enklare i lobbyn eller besök oss på kvällen för en total matupplevelse i restaurangen. Välkommen in – sju dagar i veckan!

Frukost och brunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Frukost & brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god hotellfrukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar dukar vi upp vår omtyckta brunch.
Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagens Lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår salladsbuffé, bröd och kaffe med en liten efterrätt.
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår à la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lobbymeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår lobbymeny.
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Afterwork

Till oss är du välkommen på afterwork alla dagar i veckan. Ibland har vi underhållning i form av pianobar, band eller dj. Varmt välkommen på en skönare after work i Varberg!
Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Japanskt på NAMI

Vill du ha en helhetsupplevelse med en asiatisk röd tråd när du bor hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa? Lyft spavistelsen ytterligare en nivå och ät asiatisk mat på vår japanska restaurang NAMI i Varberg.

Julbord i Stenhuset

Njut av ett klassiskt julbord i en mysig och stämningsfull miljö. Ett kvarter från hotellet hittar du det – Stenhuset som är ett av Varbergs äldsta stenhus. Där står ett traditionellt julbord uppdukat och du kan ta plats under de mysiga valven och njuta av julens alla smaker.
”Underbart god mat & trevlig service.”
Margareta
Facebook

Äta ute i Varberg? Välkommen till vår restaurang mitt i centrum

Vill du fira något eller bara gå ut och äta god mat med dina vänner är du alltid välkommen till oss. För extra lyx, boka något av våra paketerbjudanden med middag.

Boka ett paket med middag


16 nov
Let's Dance & Kungliga Baletten på Varbergs Stadshotell

Showpaket – Let's Dance möter kungliga baletten

Pris från 945:-/person
Kom och ta del av en dansföreställning i tre akter där en festlig supé avnjutes mellan varje akt – allt i ståtliga Spegelsalen. Kvällen inleds med mingel och mousserande vin.
12 dec
Niklas Steinwall i Stenhuset Varbergs Stadshotell

Steinwall firar jul i Stenhuset

990:-/person
Välkommen till en gemytlig kväll med julens underbara smaker, traditioner och tillbehör – både på tallriken och i glasen. Niklas Steinwall guidar oss genom kvällen i julens tecken.
30 NOV 2019 | NU ÄVEN 8 FEB 2020!

Showpaket – Maskeradbalsmordet

Pris från 890:-/person
Året är 1798. Ett mord sker mitt ibland gästerna. Du, kära gäst, måste lösa mordet innan klockan slår 00.00. Ska du hinna? Vi lovar inget, förutom en helafton iklädd mask! Några platser kvar 30/11 2019.

Verandan i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Inglasad veranda och uteservering

Fin inomhusmiljö hela året, med uteservering under sommaren

Vår restaurang erbjuder en luftig och ombonad miljö, med möjlighet att sitta avskilt om man så önskar. På den stora och inglasade verandan blir inne ute där du kan njuta av goda smaker oavsett väder. Under sommaren står vår mysiga uteservering på plats, precis utanför entrén med utsikt över Varbergs torg.

Bröllop, fest och event

Har du ett extra festligt tillfälle att fira och vill ha hjälp med mat och lokal? Vi har många möjligheter och stor erfarenhet av att anordna både fester och bröllop. Spegelsalen är en storslagen och fantastisk lokal på 240 kvm där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. Vill ni vara för er själva i exklusivitet har vi Stenhuset – en unik lokal från 1600-talet, ett kvarter från hotellet.

Champagne på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Välkomstdrink

Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Spegelsalen

En lokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet.

Bröllopsdukning i Spegelsalen

Spegelsalen

Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Spegelsalen

Show i Spegelsalen Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Spegelsalen

Spegelsalen är mångsidig och passar allt från bröllop och fest till show och föreläsningar.

Bröllop på Varbergs Stadshotell

Balkong mot torget

Bröllop varberg brudpar

Som en bal på slottet

Flott sätt att hälsa gästerna välkomna på.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

En unik lokal med anor från 1600-talet.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

Perfekta mingelytor

Hotell och restaurang med en gedigen meny i Halland

Vi serverar frukost, lunch och à la carte sju dagar i veckan. Under kvällstid väljer du bland välkomponerade rätter eller kompletta menyer från vår á la carte-meny. Vill du hellre slå dig ner i lobbyn, eller på vår uteservering sommartid, kan du beställa något enklare från vår lobbymeny.

På hotellet finner du även vår japanska restaurang, NAMI. Gör din vistelse till en helhet med en asiatisk röd tråd genom att äta japanskt vid ditt besök hos oss. Du kommer inte att ångra dig!