Vi söker en köksmästare

Är du är duktig på att coacha dina kollegor, har höga krav på kvalitet och drivs av att utveckla utbud och verksamhet? Då kan det vara dig vi söker!

Denna tjänst är nu tillsatt. Se våra övriga lediga tjänster ›

En coachande matälskare

Vi är inne i en spännande och expansiv fas just nu och gör en nysatsning i samband med vårt nybyggda kök och rejält uppdaterade restaurang. Vi kommer att utveckla både menyer och vårt koncept med middagar och event i Stenhuset och söker dig som vill hjälpa oss att ta vår restaurang till nästa nivå!

Vi söker en köksmästare till vårt kök som även är en coachande ledare till vårt fantastiska team av kockar, souschefer, kallskänkor, frukostpersonal m.fl.

Vår restaurang erbjuder ett brett utbud med allt från frukost, lunch och á la carte, till middagar i alla de slag. Vi har höga ambitioner genomgående i allt som serveras och levereras. Vi strävar alltid efter att jobba på ett hållbart sätt, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer.

Erfarenhet som köksmästare

Vi tror att:

• Du har flera års erfarenhet från köks– och restaurangbranschen i ledande befattning.

• Du är duktig på att coacha dina kollegor/medarbetare.

• Du har höga krav på kvalitet och service. 

• Du drivs av att utveckla utbud och verksamhet, samt dig själv och dina medarbetare. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du är en del av ledningsgruppen och deltar aktivt i företagets utveckling. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i kök och restaurang men även med övriga avdelningar i huset – helheten är viktig. Din tjänst innebär till stor del ledning av arbete men även praktiskt deltagande i köket.

Hör av dig så berättar vi mer!

Tjänstgöringsgrad / Varaktighet:

Tillsvidareanställning, heltid.

Lön:

Månadslön enligt överenskommelse/avtal.

Tillträde:

Efter avtal.

Övrigt:

Företaget är anslutna till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Välkommen med din ansökan och eventuella frågor till Bo: