Erbjudande – res miljövänligt till konferensen

Redan när du väljer att konferera hos oss gör du ett aktivt val för miljön då vårt hotell är svanencertifierat. Som en del i vårt miljöarbete, vill vi uppmuntra våra konferensgäster att ta sig till oss på ett miljövänligt sätt. Vårt hotell ligger bara fem minuters promenadväg från tågstationen i Varberg och det är enkelt att ta sig till oss med tåg.

Vi bjuder på tågresan

Vi bjuder på tågresan* tur och retur för hela gruppen när du bokar en övernattningskonferens i januari–mars 2023!

*Gäller nybokningar och inom radien Göteborg/Borås/Halmstad. Med reservation för slutsålt.

Arken Hotel & Art Garden Spa är Safe Hotels certifierade

Safehotels – Premium

Hotell som erhållit Safehotels certifiering är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet.
Svanenmärkt hotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Miljöarbete och Svanen

Miljön har alltid varit en stor del av vårt arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade så tog vi självklart den! 2006 blev vi ett av de 100 första certifierade hotellen i Sverige. Du kan göra ett aktivt val för miljön när du väljer en hotell- och konferensanläggning med Svanencertifiering.
Proud with passion pin

Proud with Passion

Vi vill ge våra gäster en fulländad service med det där lilla extra. För att inspirera vår personal samt hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete har vi satt en egen kvalitetsstämpel på vår service – "Proud with Passion". Det påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!