tisdag 04 april

Skakningar & vibrationer med Jonna

I denna pop-up-klass ger Jonna dig möjlighet att riktigt skaka loss kroppen för att därefter bli omsluten av gongens helande vibrationer. Skakningar är ett fantastiskt sätt att släppa på stress, spänningar och trauman. 

Information

Tid: 4 april 2023 kl. 19.00-20.30

Plats: Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Pris: 240:- (Begränsat antal platser).
Gratis för medlemmar och boende gäster.

Jonna yogainstruktör Asia Spa

Om klassen

I denna pop-up-klass ger Jonna dig möjlighet att riktigt skaka loss kroppen för att därefter bli omsluten av gongens helande vibrationer. Här finns plats för både det vilda skakandet och det mer subtila uttrycket. Skakningar är ett fantastiskt sätt att släppa på stress, spänningar och trauman. När vi har mycket på gång i huvudet eller upplever omvälvande händelser så spänner sig kroppen och lagrar upplevelsen och stressen.

Under klassen kommer du att bli guidad genom olika sätt att skaka kroppen och frigöra energin i ditt system. Skakningar kan hjälpa dig att leva mer fritt, släppa på oönskad spänning, stress och smärta. Det kan hjälpa dig att bearbeta händelser i ditt liv skapa mer glädje, balans och bättre sömn.

När skakningarna sedan har hjälpt dig att öppna din energi och ditt system får du vila i famnen av gongens helande vibration. Gongen hjälper dig att gå djupt in i meditativt tillstånd förbi den analytiska hjärnans medvetande och tankar och omfamna frekvenserna som vibrerar ut från gongen. Låt den få öppna dina chakran och hjälpa ditt flöde få flyta fritt.

Känslan efter en gongmeditation kan vara stillsam skön tomhet, upplevelse av känslor som rör sig, pirrande sprudlande livsenergi eller djup återhämtning.

Välkommen att upptäcka ditt fria uttryck.

Bokas på telefon: 0340-69 01 08 eller mail: bokning@varbergsstadshotell.com