Yoga & workshops

Cecilia Duberg är leg. psykolog, mental tränare och författare, specialiserad inom hälsopsykologi och ledarskap. En oktoberhelg 2018 besökte hon oss och höll en yoga- och inspirationshelg för våra gäster.

Lejonagendan - en bästsäljare

Cecilia har skrivit bästsäljaren Lejonagendan – en bok om självledarskap och hälsa. Nu har uppföljaren kommit: Elefanteffekten – en bok om teamledarskap. Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team mot toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från "att göra”. 

Fokus i hennes arbete är att hjälpa individer och grupper att lyckas, genom klarare och skarpare tillgång till inneboende resurser.

Konsten att leva

Helgens workshop tog oss igenom det största äventyret som finns: konsten att leva fullt ut där fötterna står, och samtidigt lyckas med samarbeten. 

Duberg lyfte – med vetenskaplig förankring och praktisk erfarenhet – det som får individer och team att må bra och lyckas med förändring och utveckling. I en tid då vi behöver det som mest. 

Förmiddagen bjöd oss på en otroligt inspirerande föreläsning och workshop. En liten fikapaus med frukt och smoothie satt fint för att landa lite i tankarna kring föreläsningen.

Yoga i Spegelsalen

Efter en god lunch i vår restaurang var det dags att samlas i Spegelsalen för en eftermiddag med yoga. 

Spegelsalen är verkligen en anrik lokal med många användningsområden. Allt från gala och bankett till föreläsningar och yoga. Här kan du verkligen känna historiens vingslag och det är svårt att låta bli att föreviga denna underbart vackra konferenslokal.

Otroligt inspirerande och givande, tack Cecilia för en underbar helg!