Personlig yoga

Personlig yoga är terapeutiskt och utvecklande. Den är annorlunda från personlig träning på det sättet att vi inte jobbar mot ett avlägset mål utan istället är den nuvarande stunden målet i sig. Då Ulrika har flyttat till Indien erbjuder vi inte längre personlig yoga.

PT yoga på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Varför personlig yoga?

Personlig yoga är för dig som vill ha ett individuellt anpassat program, på grund av en eller en kombination av följande anledningar:

  • Du har utövat yoga ett tag, men stannat av på en platå och känner att du inte längre utvecklas/utmanas i gruppklasser.
  • Du har aldrig testat yoga men är nyfiken.
  • Du har en skada eller ohälsa som gör det svårt för dig att delta i gruppklasser och vill ha övningar som hjälper kropp och sinne till läkning.
  • Du önskar lära dig och testa på mer avancerade former av yogans energitekniker som pranayama, meditation, bandhas etc.
  • Du önskar personlig guidning in i asanas, in i avslappning och/eller in i meditation.
PT yoga på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Yoga för din skull

Oavsett vilken anledningen är, så är utgångspunkten densamma – yogans redskap ska hjälpa dig till ett hälsosammare och lyckligare liv.

PT yoga på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Fyll på med inspiration och träningsglädje

Du kommer att guidas och fyllas med inspiration, kärlek och närvaro under en personlig yoga-klass, samtidigt som du får ett skräddarsytt program för just dina behov.

Vem är Ulrika Josander?

Ulrika Josander är certifierad 500h advanced RYT yogainstruktör, har Reiki II, och har spenderat flera månader i olika ashrams i Indien för att dyka djupare ner i Yogans värld.

PT yoga på Varberg Stadshotell & Asia Spa
Vill du läsa mer?

Artiklar om våra favoritämnen

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Vi har samlat en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, spa, konferens eller event till miljö och CSR.
Relaterade erbjudanden:

Kortvecka på västkusten

Från 2590:-/vuxen 1400:-/barn
Härligt sommarpaket med fyra övernattningar, frukostbuffé och Asia Spa. Ta med barnen och fira semester och sommarlov med salta dopp i havet och varma bad på Asia Spa. Vecka 25–32.
Asia Spa Vitalitypool på Varbergs Stadshotell med utsikt över Varbergs fästning

Stora Asia Spa

Från 2690:-/vuxen & 1365:-/barn
Njut av två övernattningar, goda middagar och tre sköna dagar på Asia Spa. Går att boka med ankomst alla dagar.
Asia Spa avkoppling tempelrum

Asia Spa Long Stay

Från 3890:-/person
Tre härliga övernattningar, en 3-rättersmiddag, en lunch och Asia Spa under hela vistelsen. Ankomst söndag–tisdag.