Praktik - en viktig del av studierna

Regelbundet har vi praktikanter hos oss. De får, genom att uppleva vår arbetsplats från insidan, lära sig specifika färdigheter och kunskaper som behövs inom våra olika yrken på hotellet.

Adriana - praktikant på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Möt Adriana

Hon går andra året på Hotell- och turismprogrammet med inriktning hotell- och konferens vid Drottning Blankas gymnasieskola.

Adriana gör just nu en sex veckors lång APL-period hos oss. Hon får genom att uppleva vår arbetsplats från insidan lära sig specifika färdigheter och kunskaper som behövs inom våra olika yrken på hotellet.

Med känsla för service

Den här tjejen har en fantastisk känsla för service och har valt helt rätt gymnasieprogram. Vi tror att hon har goda chanser att uppnå sin stora dröm om att bli hotelldirektör och önskar henne stort lycka till.

Tidning på de luxe hotellrum Varbergs Stadshotell
Vill du läsa mer?

Artiklar om våra favoritämnen

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Vi har samlat en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, spa, konferens eller event till miljö och CSR.
Relaterade erbjudanden:
Avkoppling i varma källorna på Asia Spa

Stora Asia Spa

Från 2840:-/vuxen
Njut av två övernattningar, goda middagar och tre sköna dagar på Asia Spa. Går att boka med ankomst alla dagar.
Söndag–tisdag
Asia Spa avkoppling tempelrum

Asia Spa Long Stay

Från 3890:-/person
Stanna länge och koppla av på riktigt. Njut av tre härliga övernattningar, en 3-rätters middag, en lunch och Asia Spa under hela vistelsen.
Japanska restaurangen Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Namipaketet med Asia Spa

Från 1690:-/vuxen
Ett spapaket som tar dig mot österländska upplevelser och smaker. En övernattning, tillgång till Asia Spa och en japansk middag på Restaurang NAMI ingår.