Julklappstips

Funderar du på vad du ska ge i julklapp till någon som har allt? Bästa julklappen enligt oss är ett presentkort där mottagaren själv kan välja innehåll. Det kan vara laddat med avkoppling på spa, middag med underhållning eller en mysig hotellövernattning. Vi vågar lova att det är en uppskattad julklapp! Beställ direkt eller läs mer om våra tips nedan.

Ett presentkort – tre hotell – många upplevelser

Ge bort en upplevelse i julklapp

Du beställer enkelt ett presentkort på det belopp du önskar och mottagaren väljer själv vad det ska användas till. Se våra bästa tips på innehåll nedan. Presentkortet kan även användas på våra systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers i Göteborg.

Julklappstips värde 395–1000 kr


30 apr, 1 & 2 maj

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 985:-/person
Boka en historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show.

Julklappstips värde 1000–2000 kr


Lilla Asia Spa

Pris från 1390:-/person
Ett spapaket med en övernattning, 3-rättersmiddag och tillgång till Asia Spa. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.

Julklappstips värde 2000 kr och uppåt


Stora Asia Spa

Pris från 2690:-/person
En spavistelse med tre sköna dagar på Asia Spa, goda middagar och två övernattningar. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.

Kurortspaketet

Pris från 2290:-/person
För den som vill upptäcka mer av Varberg. Två övernattningar, en 3-rättersmiddag, entré till Varbergs Kallbadhus samt tillgång till Asia Spa. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.

Asia Spa Long Stay

Pris från 3890:-/person
Till någon som behöver koppla av länge. Tre sköna övernattningar, en 3-rättersmiddag, en lunch och Asia Spa hela vistelsen. Ankomst söndag-tisdag. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.
Presentkort på Varbergs Stadshotell & Asia Spa i julklapp
Vill du briljera lite extra?

Tips på paketinslagning

Våra presentkort är väldigt fint inslagna som de är när de lämnar oss, men ibland kan det vara roligt att sätta sin egen prägel. Följ våra tips och briljera med ett lite extra piffat paket!