Julklappstips

Funderar du på vad du ska ge i julklapp till någon som har allt? Bästa julklappen enligt oss är ett presentkort där mottagaren själv kan välja innehåll. Det kan vara laddat med avkoppling på spa, middag med underhållning eller en mysig hotellövernattning. Vi vågar lova att det är en uppskattad julklapp! Beställ direkt eller läs mer om våra tips nedan.

Ett presentkort – tre hotell – många upplevelser

Ge bort en upplevelse i julklapp

Du beställer enkelt ett presentkort på det belopp du önskar och mottagaren väljer själv vad det ska användas till. Se våra bästa tips på innehåll nedan. Presentkortet kan även användas på våra systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers i Göteborg.

Julklappstips värde 395–1000 kr


Erbjudande t.o.m. 24/12

Vardagskväll

Vid köp av presentkort 490:-/pers. (ord. 595:-)
Fyll julklappen med en vardagskväll på Asia Spa och en god lobbyrätt. Beställ ett presentkort senast 24/12 så betalar du endast 490:-. Mottagaren kan boka in sig när det passar bäst, fr.o.m. 27/12.
Erbjudande t.o.m. 24/12

Frukostlyx

Pris vid köp av presentkort 385:-/pers. (ord. 485:-)
Ge bort en paus i vardagen med frukostbuffé och en förmiddag på Asia Spa. Beställ ett presentkort senast 24/12 så betalar du endast 385:-. Mottagaren kan boka in sig när det passar bäst, fr.o.m. 27/12.
8 FEB

Showpaket – Maskeradbalsmordet

Pris från 890:-/person
Boka teaterföreställningen Maskeradbalsmordet med tillhörande middag till den som tycker om spännande drama.
30 apr, 1 & 2 maj

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 985:-/person
Boka en historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show.

Julklappstips värde 1000–2000 kr


3 jan

DANSPAKET – LASSE STEFANZ

Pris från 1375:-/person
Boka en fartfylld danskväll med Lasse Stefanz – ett av Nordens största dansband. I paketet ingår en lobbyrätt, entré till danskvällen på Arena Varberg och en skön hotellövernattning hos oss.

Lilla Asia Spa

Pris från 1390:-/person
Ett spapaket med en övernattning, 3-rättersmiddag och tillgång till Asia Spa. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.
24–26 jan

Yogaretreat med Wong

Pris från 1790:-/person
Vet du någon som älskar yoga? Boka en plats på Michael James Wong yogaretreat med fyra spännande klasser på Asia Spa.

Julklappstips värde 2000 kr och uppåt


Stora Asia Spa

Pris från 2690:-/person
En spavistelse med tre sköna dagar på Asia Spa, goda middagar och två övernattningar. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.

Kurortspaketet

Pris från 2290:-/person
För den som vill upptäcka mer av Varberg. Två övernattningar, en 3-rättersmiddag, entré till Varbergs Kallbadhus samt tillgång till Asia Spa. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.

Asia Spa Long Stay

Pris från 3890:-/person
Till någon som behöver koppla av länge. Tre sköna övernattningar, en 3-rättersmiddag, en lunch och Asia Spa hela vistelsen. Ankomst söndag-tisdag. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.
Presentkort på Varbergs Stadshotell & Asia Spa i julklapp
Vill du briljera lite extra?

Tips på paketinslagning

Våra presentkort är väldigt fint inslagna som de är när de lämnar oss, men ibland kan det vara roligt att sätta sin egen prägel. Följ våra tips och briljera med ett lite extra piffat paket!