Kickoff & Event

På Varbergs Stadshotell har vi lång erfarenhet av att ordna events utöver det vanliga – upplevelser att minnas och en snackis som sitter i länge. Vad vill du att dina inbjudna gäster ska få uppleva och ta med sig i minnet från eventet?

Aktiviteter, mingel, middag eller fest

Vad vill du uppnå med eventet?

Får vi ta del av vad du vill uppnå så lovar vi att ge dig vårt fulla fokus. Med ett stort antal genomförda arrangemang av varierande slag är begränsningarna få i målet att infria det du önskar, oavsett storlek på ditt arrangemang. Detta i kombination med förstklassig mat och dryck samt välkänd hög service och omtanke, finns de bästa förutsättningarna för ett lyckat event.

Buffe och mingel i Stenhuset på Varbergs Stadshotell

Aktivitet, mingel & buffé

Vill ni öka samhörigheten och lära känna varandra bättre? Bjud in till ett event där ni startar med en gemensam aktivitet och avslutar med mingel och buffé. Önska ett passande tema för buffén eller låt vår kökschef överraska.

En mingelfest passar alldeles utmärkt att ha i vår festlokal Stenhuset, där ni har hela huset för er själva. 

Mat i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Festlig middag

Kanske vill du fira något speciellt – jubileum, säljrekord eller visa uppskattning för gott arbete på företaget? Bjud på en middag med välkomponerade rätter, anpassade efter det bästa som säsongen har att erbjuda. Antal rätter och inriktning sätts tillsammans med vårt kök. Passande drycker rekommenderas av vår sommelier.

Oavsett om du vill bjuda ett mindre sällskap eller arrangera en stor fest anpassar vi lokaler och menyer utifrån dina önskemål. 

Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Event med extra allt

Att duka upp magnifika Spegelsalen i full festskrud är bland det roligaste vi vet. Vi anpassar vår festvåning, helt efter dina önskemål och gästerna serveras en middag utöver det vanliga. Antal rätter och nivå på drycker planeras tillsammans med vår köks- och restaurangchef.

Den rätta stämningen sätts med underhållning – kanske inleds kvällen med ett jazzband för att senare avlösas av ett fartfyllt coverband – du bestämmer. Scen, egen bar och kringliggande ytor skapar alla möjligheter!

Tillval som höjer stämningen ytterligare


Band på Varbergs Stadshotell

Underhållning

Levande musik eller underhållning sätter verkligen stämningen på en fest. Vi hjälper gärna till att boka band, trubadur, dj eller annan underhållning.
Bar på Varbergs Stadshotell

Egen bar

För att hålla feststämningen på topp även efter middagen kan det vara roligt att ha en egen bar i anslutning till lokalen. Självklart ordnar vi det och laddar baren med de drycker ni önskar. 
Hårdrock temafest i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell

Temafest

Vill du sätta ett speciellt tema på din fest? Kanske vill du ha hårdrocks- eller 50-talstema i Spegelsalen eller medelhavsfest i Stenhuset? Vi hjälper till med detaljerna som krävs för att få den rätta känslan på festen. 

Bilder från tidigare fester & event


Välj en lokal som passar tillfället

Våra festlokaler

Vi har en mängd olika lokaler med de mest skiftande miljöer, samt ett rikt utbud av arrangemang och närheten till allt vad Varberg har att erbjuda. Vi hjälper dig att sy ihop eventet med aktiviteter och lokaler som passar just ditt sällskap. 

Unik miljö
Stenhuset Varberg La Casa di Pietra

Stenhuset

Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det lilla arrangemanget med plats för upp till 50 personer där ni har hela huset för er själva. 

Vid fint väder kan alla gäster välkomnas på terrassen i den fantastiska medelhavsträdgården. Om vädret skulle svika flyttar minglet in bland valven från 1600-talet där även middagen dukas upp.

Storslagen festvåning
Fest i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell

Spegelsalen

Spegelsalen är en storslagen och fantastisk festlokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. När du bokar Spegelsalen kan du bjuda in till fest för upp till 150 personer.

Lokalen dukas upp för middag och senare roddas den om till underhållning och dans om så önskas.

Lunch- eller middagsbjudning
Restaurang på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Restaurangen

I vår restaurang kan vi duka upp för lunch, middag eller fest avskilt för din grupp. Vi kan erbjuda olika lösningar och lokaler i anslutning till restaurangen för upp till 150 personer. 

För mindre sällskap erbjuder vi även en vacker sittning i vår chambre séparée. Här sitter ni avskilt upp till 20 personer. 

Event föreställning i Middelgrund lokal på Varbergs Stadshotell

Auditorium/Hörsal

Vi har även ett auditorium för 92 åhörare. Det sluttande golvet gör att alla deltagare ser vad som händer längst fram i lokalen. Lokalen ger en intim känsla och passar alldeles utmärkt som föreläsningslokal eller en mindre föreställning.

Perfekt att kombinera med exempelvis en föreläsning på dagen för att sedan ha middag och fest i närliggande lokal på kvällen. 

Innergården

Innergården är navet i huset och ligger i anslutning till våra konferens- och festlokaler på hotellet. Här kan gästerna tas emot med bubbel och snittar om så önskas, för att sedan lotsas vidare till en uppdukad festlokal. 

Denna yta är även perfekt för mingel och fikabuffé i pausen när du bokat exempelvis en föreläsning i vår hörsal.  

Bar Munken – cocktailbar på Varbergs Stadshotell

Bar Munken

Två trappor upp i vårt vackra trapphus finner du cocktailbaren Bar Munken. Namnet härstammar från en tidigare bakficka som fanns på hotellet under åren 1925–1977. I november 2020 nyöppnade den i form av en cocktailbar – med glimtar från förr. 

I anslutning till Bar Munken finns lokalen Ängavik som går att hyra för konferens eller event – med möjlighet att öppna upp cocktailbaren senare på kvällen. 

Möte & event personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Fest- & eventavdelningen

Kontakta oss för ditt event

Låt oss få medverka i att göra ditt event till det allra bästa. Vi förverkligar dina idéer och gör vårt bästa för att skapa en minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster. 

Spännande aktiviteter och platser i närområdet


Företagsfest, kickoff eller evenemang i Varberg? Vi hjälper dig med festlokal och planering

Kallbadhuset i Varberg

Närheten till havet

Det centrala läget i Varberg gör det enkelt att ordna event med anknytning till havet, som endast ligger knappt en kilometer från hotellet. Kanske en picknick vid strandkanten?

Varbergs Fästning i solnedgång

Varbergs Fästning

En visning av stadens största turistattraktion är alltid uppskattat och gruppen tas med runt om i dessa urgamla miljöer från 1500-talet.

Wästkustens mästare

En tävling där samarbete sätts i fokus med olika spännande grenar. Vilket lag har vad som krävs för att bli mästare på företaget? Ett koncept framtaget av NW Event.

Dryckesprovning

En lite stillsammare aktivitet. Lyssna på en intressant reseskildring genom druvornas förlovande länder där ni doftar och smakar er fram.

Kallbadhuset i Varberg nära Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stadsvandring

Följ med vår guide genom Varberg, upptäck sevärdheterna och de vackra byggnaderna.

Radiostationen i Grimeton

Ett kulturarv värt ett besök – Den som vågar har chansen att klättra upp i de 127 meter höga antenntornen så som arbetarna vid Grimeton Radiostation gjort sedan 1920-talet.

Fladen båt Clipper i Varberg

Fladenbåtarna

Åk ut på en fisketur med Fladenbåtarna. Det går att boka olika turer eller hyra hela båten för er själva, inklusive matroser som hjälper till med allt ni behöver.

 Surfing - konferensaktivitet på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Surfing

Ta tillfället i akt och låt gruppen prova på våra västkustska vågor tillsammans med utbildad instruktör. Vi lovar att det kommer bjudas på en succé med många glada miner.

Mega SUP - konferensaktivitet på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Mega SUP

En rolig aktivitet med fokus på samarbete, koordination och teambuildning. Tävla med andra laget om vem som paddlar snabbast till målet.

Gokart

Ett fartfyllt äventyr där ni tävlar i olika lag. Varbergs gocart ligger ca fem km från hotellet.

Segway

Se Varberg från två hjul och ha fantastiskt roligt på vägen!

Classic hotellrum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
För dig eller dina gäster

Bo över på hotellet

Unna dig eller dina långväga gäster lyxen att bo över på hotellet. Checka in i ett av våra classicrum eller välj ett unikt designat boutiquerum. Sov gott och starta dagen efter med vår härliga frukostbuffé. Kanske vill ni även besöka Asia Spa och koppla av en stund?