Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Peacock House - hämta ny energi

Peacook House är vår rogivande avdelning där du finner flera olika rum för avslappning och rekreation. Njut av det livgivande ljuset i ljusterapirummet och lyssna till vägledd meditation. Lämna omvärlden för en stund i mörkerterapirummet och slappna av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna.

Peacock House är en del av Asia Spa och ingår när du löser spaentré.

Ljusterapirummet

Det är inrett helt i vilsamt vitt, här laddar du ny energi i behaglig värme. Njut av det livgivande ljuset, koppla av och lyssna till vägledd meditation. I vår blogg kan du se se fler bilder och läs mer om ljusterapirummet

Mörkerrummet

Här får du möjlighet att lämna omvärlden för en stund. Slappna av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna i dämpad belysning. Under varje bädd finns saltstenar som avger hälsosamma mineraler och rengör luften. Även här kan du lyssna på musik eller få vägledd meditation i hörlurar.

Tempelrummet

Detta rum är en fristad för själen. Här vill vi starkt rekommendera att stanna upp och lyssna på dina tankar. Vänd tankarna inåt, reflektera och meditera i tystnad. Tänd ett ljus och upplev stillheten.

Tejasrummet

Här finner du våra uppskattade kopparkar med varma stenbäddar. Detta är ett rum för vila och avkoppling. Här finns också böcker om yoga och österländsk filosofi. Tejas är sanskrit för elementet eld.

Här finns också vårt Technogym.

Ljusterapirummet
Ljusterapirummet
Ljusterapirummet

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.