Stenhuset konferens- och festlokal i Varberg

Stenhuset – ett av Varbergs äldsta stenhus – kan du med fördel hyra när du är ute efter en unik och exklusiv miljö. Detta är ett hus med fantastiska lokaler som endast ligger ett kvarter från Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

TA DEL AV EN BIT VARBERGSHISTORIA

Stenhuset har i många år använts som privatbostad och därmed inte varit tillgängligt för allmänheten. Varbergs Stadshotell & Asia Spa har tagit över driften av Stenhuset och därmed ökar också allmänhetens tillgång till en del av Varbergs historia.

Läs mer om historien om Stenhuset ›

Entré till Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

INGÅNG FRÅN PRÄSTGATAN

Med ingång från Prästgatan, drygt 100 meter från torget, ligger detta anrika stenhus från 1600-talet. Här kan du uppleva en unik mix av historia och medelhavsträdgård mitt i stan.

Stenhuset Varberg La Casa di Pietra

EN UNIK LOKAL

Här kan du och ditt sällskap vara helt för er själva i exklusivitet. Det passar för allt från möten och konferenser till festligare tillfällen så som bröllop eller kick-off.

Stenhuset Varberg La Casa di Pietra inomhus

La Casa di Pietra

Under sommaren blir Stenhuset La Casa di Pietra – en italiensk trattoria med stenugnsbakade surdegspizzor och svalkande drycker. Går även bra att abonnera för sällskap. 

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

UTE ELLER INNE

Vid fint väder kan alla gäster välkomnas utomhus på verandan i den fantastiska trädgården. Om vädret skulle svika flyttar minglet in bland valven från 1600-talet.

Bröllopsdukning i Stenhuset Varbergs Stadshotell

KICKOFF ELLER BRÖLLOP

Boka Stenhuset för ditt företags­event eller en privat tillställning. Vi erbjuder allt från en lättare fika eller mingeltallrik i den underbara trädgården till en 5-rätters festmeny uppdukad inomhus.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

KONFERENS MED AVSKILDHET

I Stenhuset kan ni ge mötet all fokus det förtjänar. Ni har möjlighet att sköta er själva och full tillgång till hela huset. Perfekt vid exempelvis styrelsemöten.

Buffé i Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

EGET KÖK OCH MYSIG TRÄDGÅRD

Här finns stora möjligheter med ett litet kök, matsal och en fantastiskt mysig trädgård med uteplats. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad du och ditt sällskap kan hitta på i Stenhuset.

Yoga i Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

MÖTE, YOGA ELLER FIKA

Stenhuset har två våningar och en underbar utemiljö. Det gör att ni kan planera er konferens i flera steg utan att behöva flytta på er nämnvärt. Kör konferens några timmar på undervåningen för att sedan ta en paus med fika eller kanske yoga på övervåningen.

Efter det äter ni lunch i solen på terrassen och är redo för en eftermiddag med givande möten.

Företagsevent i Stenhuset

Många olika slags event har ägt rum i Stenhuset. Här ser du ett filmklipp på en sensommarfest med mingel.

Hitta till Stenhuset

Stenhuset ligger bara ett kvarter från vårt hotell, med entré från Prästgatan. Se filmen så får du hjälp att hitta dit. 

Boka stenhuset för ditt arrangemang


Möts i inspirerande miljö
Konferens på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Konferens i Varberg

Att mötas och ha en lyckad konferens kräver mer än bara lokaler. Vårt framgångsrika recept för lyckade möten innehåller lika delar anrikt stadshotell, moderna konferensmöjligheter och ett unikt asiatiskt spa.
En dag att minnas!
Bröllop på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Bröllop

Varbergs Stadshotell är perfekt för både brudpar och gäster. Lägg hela bröllopet på hotellet med allt från vigsel, fest och bröllopsnatt, eller välj det bästa av kakan. Du behöver bara säga ja – vi löser resten!