Vår prisgaranti

Bara när du bokar direkt hos oss kan vi erbjuda dig hela vårt utbud – till bästa pris! Vi kan garantera dig att du alltid får bästa pris när du bokar på vår hemsida eller direkt hos oss via mail eller telefon. Om du ändå skulle hitta ett bättre pris för samma produkt står vi för mellanskillnaden!

Boka direkt hos oss

Villkor för prisgaranti:

  • Bokningarna måste ha identiska bokningsvillkor och innehåll. Det gäller datum, rumstyp, antal rum/gäster, innehåll och prisrestriktioner.
  • Din ursprungliga bokning måste vara gjord på vår hemsida eller direkt till oss via mail eller telefon.
  • Det bättre erbjudandet ska vara tillgängligt för allmänheten och bokningsbart. Detta innebär att bokning ska kunna slutföras när vi ska jämföra.

Prisgaranti gäller inte för:

  • Specialerbjudanden och medlemspriser/erbjudanden via partners som kräver bokningskod eller uppvisande av medlemskort.
  • Bokningar som inte är tillgängliga för allmänheten t.ex. avtalspriser för företag, resebyråer, grupp- och konferenspriser samt paketpris via researrangör.
  • Så kallade "medlemspriser" eller "hemliga priser" där du måste vara inloggad eller använda dig av en speciell app för att få tillgång till priset (t.ex. Hotels.com mobilapp)
  • Bokningar via kanaler som ej är våra samarbetspartners och därför inte kan ta något ansvar för innehållet på. (Exempel på sidor är; otel.com, getaroom.com, vivastay.com, agoda.com och amoma.com, men är inte begränsat till dessa).
  • Priser från webbsidor, "on-request", som inte levererar en omedelbar bokningsbekräftelse. Detta inkluderar även alla webbsidor och mobila appar med en fördröjning på fem minuter eller längre innan bokningsbekräftelse skickas.
  • Priser i andra valutor än svenska kronor eller priser som visas utan moms och frukost.                                                                                                                                                          

Så här gör du för att göra anspråk på vår prisgaranti;

Kontakta oss på bokning@varbergsstadshotell.com och bifoga din bokningsbekräftelse/bokningsnummer från hotellet samt skärmdumpar och en aktiv länk till det bättre erbjudandet.

Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1470:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Avkoppling i varma källorna på Asia Spa

Stora Asia Spa

Från 2840:-/vuxen
Njut av två övernattningar, goda middagar och tre sköna dagar på Asia Spa. Går att boka med ankomst alla dagar.
Söndag–tisdag
Asia Spa avkoppling tempelrum

Asia Spa Long Stay

Från 3890:-/person
Stanna länge och koppla av på riktigt. Njut av tre härliga övernattningar, en 3-rätters middag, en lunch och Asia Spa under hela vistelsen.