Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Om Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa har anor från 1902 och är en av Sveriges främsta konferens- och rekreationsanläggningar. Ett unikt hotell med många upplevelser och ett spännande asiatiskt spa. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Här kan du bo och äta förstklassigt, konferera i lugn och ro samt finna harmoni. Vi erbjuder weekendpaket, konferenspaket och spapaket utformade efter dina behov.

Ett unikt hotell med många upplevelser

På Varbergs Stadshotell & Asia Spa har vi totalt 178 hotellrum för de flesta smaker. Välj mellan tre huvudkategorier – Boutique, Classic och De Luxe. 66 av dessa rum är s.k. Boutique-rum, alla inredda med en unik touch och med individuell inredning. Alla rum är rökfria. Vi har även 20 konferenslokaler, med en total kapacitet på 250 personer. Dessutom har vi vår egen hörsal och en magnifik festvåning.

Genuint och vällagat i våra restauranger

Inspirationen hämtas från de fyra årstiderna och vår ambition är att våra rätter i möjligaste mån ska vara tillagade av de närproducerade råvaror som finns att tillgå för säsongen. Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar. Vi vill alltid ligga i framkant med såväl service som kunskap. Välkommen till bords!

A slice of Japan

Gör en helhetsupplevelse med en asiatisk röd tråd genom ditt boende genom att besöka vår japanska restaurang NAMI. En traditionell japansk izakaya har samma avspända atmosfär som man kan hitta på en spansk tapasbar eller en svensk kvarterskrog. Hit går alla sorters människor. För att prata affärer, umgås eller bara ta det lugnt. Maten som serveras är enkel och fräsch: grillat kött eller fisk, grönsaker, grytor och varma soppor. Sushi och sashimi förekommer också.På en izakaya ska mat och dryck följa varandra i harmoni. Här kan man välja enstaka anrättningar eller fylla hela bordet med smårätter. Som sköljs ner med en iskall japansk öl ackompanjerad av skön sake.

Asia Spa - Värme, porlande vatten och all tid i världen.

Asia Spa ligger högst upp i hotellet, med spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg, i hjärtat av Halland. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier. Med sköna kurbad, välgörande behandlingar och en unik asiatisk miljö har vi skapat en 2300 kvm helt egen värld för välbefinnande och njutning. Stig in i stillheten och låt dig omslutas av värme och sköna dofter. Inne på Asia Spa bidrar lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande atmosfären.

På Asia Spa har vi 15-års åldersgräns.

Se utsikt från Asia Spa på vår webbkamera »

I hjärtat av Varberg

Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger vid torget mitt i Varberg och utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur och shopping. Varje onsdag och lördag är det torghandel - året om. Till havet är det bara en kort promenad och att gå runt fästningen är fascinerande både i strålande sommarsol eller i full höststorm. Här har verkligen varje årstid sin fulla charm.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är medlem i Svenska Spahotell och certifierade av Svanen.

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.