Vila & avkoppling på Asia Spa

Välkommen till våra avdelningar för vila och avkoppling. Här hittar du Surya och vårt orangeri, där du kan koppla av i ljuset som flödar in genom de stora fönsterpartierna. Vidare finner du Peacock House som är en lite dovare avdelning med bland annat ljus- och mörkerterapirum. Du kan med fördel starta med dessa upplevelser innan du sjunker ner i de varma baden.

Surya – ett rum för vila

På övre plan i nära anslutning till Vitalitypoolen kan du vandra vidare till vilrummet Surya. Namnet kommer från den indiska mytologins solgud, som är den som bär kunskap om det goda, ljuset och livet. Rummet är målat i lugna, ljusa och varma jordfärger. Här flödar dagsljuset in där både hängstolar och vattensängar ger plats åt vila och meditation.

Hänggungor

Vid de ljusa fönsterpartierna kan du lägga dig till ro i en av hänggungorna. Blicka ut över takåsarna, ta in ljuset och fyll på med solens goda energi.
Varma vattensängar på Asia Spa

Varma vattensängar

I en ombonad miljö med linnetextil som skapar avskildhet, kan du låta de varma vattensängarna värma dig inifrån och ut. Låt musiken omsluta dig om du vill. 

Koppla av i vårt orangeri

På övre plan hittar du även vårt orangeri med glasade väggar och tak som ger mycket dagsljus till människor och växter. Här kan du sitta och vila med frukt och en kopp te. Kanske vill du koppla av med en bok eller bara njuta av den himmelska utsikten över hav och Varbergs takåsar. 

PEACOCK HOUSE

Peacock House är en rogivande avdelning en trappa ner på Asia Spa, där du finner flera olika rum för avslappning och rekreation. Njut av det livgivande ljuset i ljusterapirummet och lyssna till vägledd meditation. Lämna omvärlden för en stund i mörkerterapirummet och slappna av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna.

Ljusrum på Asia Spa

Ljusterapirummet

Vårt ljusterapirum är inrett helt i vilsamt vitt. Här laddar du ny energi i behaglig värme. Njut av det livgivande ljuset, koppla av och lyssna till vägledd meditation.
Mörkerrum på Asia Spa

Mörkerrummet

Här slappnar du av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna i dämpad belysning. Under varje bädd finns saltstenar som avger hälsosamma mineraler och rengör luften. Om du vill kan du lyssna på musik eller få vägledd meditation i hörlurar.
Tempelrum sängar på Asia Spa

Tempelrummet

Tempelrummet är en fristad för själen. Här vill vi starkt rekommendera att stanna upp och lyssna på dina tankar. Vänd tankarna inåt, reflektera och meditera i tystnad. Tänd ett ljus och upplev stillheten.
Tejasrummet med kopparkar på Asia Spa i Varberg

Tejasrummet

Här finner du våra uppskattade kopparkar med varma stenbäddar. Detta är ett rum för vila och avkoppling. Tejas är sanskrit för elementet eld.
Kvinna i gymmet på asia spa

Gym

Gymmet ligger i anknytning till Asia Spa och är utrustat med Kinesis Stations. Det är lättanvända maskiner som kombinerar modern funktion med beprövad träningsteknik.

Vill du uppleva det i verkligheten?

Vissa saker är svåra att beskriva och behöver upplevas på riktigt. Boka en spaweekend eller ett av våra härliga dagspapaket så får du själv möjlighet att uppleva alla rum på Asia Spa.

Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1470:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Fredag & lördag
Varma källor på asia spa varberg

Evening Spa Exclusive

Från 1590:-/vuxen
Upplev det rofyllda Asia Spa under kvällstid. Checka in, ät en bistrorätt och njut av spa i månens sken. Lite senare serveras en asiatisk plocktallrik från restaurang Nami.

Bara Vara

Från 495:-/vuxen
Välkommen till en underbar halvdag på Asia Spa för att "bara vara". Njut av japansk tvagning, bad, bastur, skön avkoppling och olika aktivitetspass.