Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Bad & bastu - sköna ångor och välgörande värme

Njut av flera sorters bastubad och svalka dig med en tropisk regndusch. Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning. Sedan väntar en välgörande helkroppsmassage i Vitalitypoolens 30-gradiga vatten. 

Tvagning

Asia Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig, tvätta dig med cirklande rörelser i riktning mot hjärtat och vänd tankarna inåt. Ge dig själv tid att reflektera. Under tvagningen börjar du med att skrubba och skölja av dig i tvagningsrummet. En tvagning görs utan badkläder och under tystnad. Tvagningsrummen är separata för damer respektive herrar. 

Bastuoasen

Här njuter du av flera sorters bastubad. Eukalyptus mjukar upp lederna i ångbastun och saltbastun omfamnar dig med 45-gradig värme. Mellan varven kan du koppla av i den lågtempererade värmebastun eller svalka dig med en tropisk regndusch. Mitt i bastuoasen kan du ta ett uppfriskande dopp i vårt kallkar.
Läs mer om vår bastuoas i ett av våra blogginlägg »

Varma källor

I de japanska källorna sjunker du ner i vattnet och vilar blicken på Varbergs fästning. Genom de öppna panoramafönstren sveper en havsbris in.
Njut av utsikten från vår livekamera här »

Fotbad

Fotbaden på Asia Spa med utsikt över varma källor och hav är perfekta för dig och dina fötter, häll i en skopa med salt, luta dig tillbaka och sitt i minst tio minuter.

Vitalitypoolen

Här väntar en skön helkroppsmassage i 30-gradigt vatten. Rör dig mellan massagestationerna och låt vattnet bearbeta dina stela muskler. Poolen är inte avsedd för att simma i. Avrunda gärna med ett besök i något av vilrummen intill. Här kan du sträcka ut dig på en bädd eller koppla av i en av våra hänggungor.

Vitalitypool Asia Spa
Vitalitypool Asia Spa
Vitalitypool Asia Spa
Varma källor på Asia Spa
Varma källor på Asia Spa
Varma källor på Asia Spa

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.