Ge bort en upplevelse till den som redan har allt

Vårt hotell är fyllt med upplevelser – avkoppling på Asia Spa, välgörande spabehandlingar, spännande hotellrum och massor av god mat i vår härliga restaurang. Ge bort ett presentkort så får mottagaren själv välja innehållet. 

Upplevelser på hotellet


Asia Spa

Asia Spa ligger högst upp i hotellet, med en spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier och skapat en helt egen värld för välbefinnande och njutning.

Avkoppling i varma källorna på Asia Spa

Varma bad

På Asia Spa kan du sjunka ner i varma källor eller låta kroppen få en skön massage i den 30-gradiga Vitalitypoolen. Nyhet för 2023 är en utomhuspool på takåsen med vidsträckt utsikt över havet och Varbergs fästning!
Bastu på Asia Spa

Bastu & kallbad

I vår bastuoas kan du njuta av ångbastu, saltbastu och klassisk bastu. Mellan varven kan du koppla av i den lågtempererade bastun, svalka dig med en tropisk regndusch eller ta ett uppfriskande dopp i vårt kallkar.
yoga i varberg på varbergs stadshotell & asia Spa

Yoga, meditation & träning

Som gäst på Asia Spa har du alltid tillgång till inspirerande träning och sköna aktiviteter. Välj mellan yoga i olika former, avkopplande meditation, energigivande qigong eller bålstärkande core. 

Avkoppling & ny energi

Det finns många sköna platser för avkoppling på Asia Spa. Vi har Peacock House med bland annat ljusterapi- och mörkerrum. Surya – vårt nya rum för vila, med hänggungor och varma vattensängar. Sist men inte minst ett orangeri där du kan slå dig ner i en skön soffa, dricka en kopp värmande te och läsa en bok om du vill. 
Ansiktsbehandling på Asia Spa

Massage, inpackning & ansiktsbehandling

Många av våra behandlingar följer temat kring de österländska filosofierna – Ayurveda och De fem elementen. Att finna balans och tillfredsställa både det inre och yttre välmåendet står alltid i fokus. 

Restaurang

I vår restaurang kan du avnjuta en härlig brunch, äta något enklare i lobbyn eller besöka oss på kvällen för en total matupplevelse i restaurangen. 

Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Söndagsbrunch

På söndagar och röda dagar serverar vi en härlig brunch varsamt komponerad av våra kockar. Brunchen består av bland annat sallader, lax, sill, kallskuret, bacon, äggröra, scones, ostbricka, croissanter, våfflor, frukt och mycket mer. 
Musslor i restaurang på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Dryck & bistromeny i lobbyn

Sjunk ner i en soffa i hotellobbyn och beställ något enklare att äta och något gott att dricka från bistromenyn. Här kan du koppla av och känna in den sköna omgivningen. Vissa dagar har vi även liveunderhållning vid flygeln.
Middag i restaurang på Varbergs Stadshotell

Middag i vår restaurang

Inspirationen till vår à la carte-meny hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Resultatet blir välkomponerade rätter och kompletta menyer som är anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. 

Hotell

Hos oss finns hotellrum för de flesta smaker. När du ger bort en övernattning kan vi tipsa om att boka ett av våra boutique- eller deluxe-rum. Vi vågar lova att upplevelsen blir något alldeles extra.

Hotellrum Boutique romantik med leopardmönster på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Boutique hotellrum

I våra 66 boutique-rum finner du nytänkande grepp och annorlunda inslag som till exempel runda sängar och designbadkar mitt i rummet.
Svit hotellrum De Luxe på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Deluxe hotellrum

Våra deluxe-rum har återskapats till dess forna glans från 1902. Sekelskiftesromantik kombinerat med klassisk lyx och modern komfort.

Till den som inte behöver något

ETT PRESENTKORT – FYRA HOTELL – EN VÄRLD AV UPPLEVELSER
Du beställer enkelt ett presentkort på det belopp du önskar och mottagaren väljer själv vad det ska användas till. Våra presentkort kan även användas på våra systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa, Hôtel Eggers i Göteborg och Billingehus i Skövde.