Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
3 oktober 2013

Höstlov i Varberg


Höstlovet, v 44, närmar sig och det är inte alltid lätt att hitta något som passar familjen den tiden på året.  Snön avvaktar några veckor till och badstranden känns väldigt avlägsen. 
Lå oss tipsa dig om att ta med familjen till västkusten.Varberg kryllar av små fina fik och trevliga butiker. Alla onsdagar och lördagar, året runt, har vi torghandel precis utanför hotellets entré.

I Varberg finns även andra skojiga aktiviteter för barn. Kulturhuset Komedianten har alltid massor av kul för hela familjen. Ett besök på Varbergs Fästning är spännande för alla åldrar och på Varbergs Museum kan man till exempel titta på den spännande utställningen om Bockstensmannen. På slolloven ordnas det spännande aktiviteter för barn.

Foto lånat av Bruket
Då du bor över hos oss kan du boka ett familjepaket där det ingår entré till leklandet på Bruket, middag och stor frukostbuffé.


Är det fint väder så rekommenderar vi en promenad runt fästningen och ett litet stopp hos Glashyttan nere i hamnen. Ett spännande och roligt ställe. kanske blir ni sugna på att köpa med er ett munblåst glas hem..

Upplagd av Varbergs Stadshotell 2013-10-03 15:12 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar