Asia Spa

Asia Spa ligger högst upp i hotellet, med en spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier och skapat en helt egen värld för välbefinnande och njutning.

Boka något av våra paketerbjudanden


Bastuoas på Asia Spa

Bara Vara

Pris från 395:-/person
Spendera en halvdag på Asia Spa med varma bad, bastu och skön avslappning.

Lugn & Ro

Pris från 790:-/person
Upplev en halvdag på Asia Spa med bad, bastu och en härlig 25-minutersbehandling.
Vitalitypool på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lilla Asia Spa

Pris från 1390:-/vuxen
Njut av en övernattning, en 3-rättersmiddag och tillgång till Asia Spa. Ankomst alla dagar.
Varma källor på Asia Spa

Välj bland våra spa-behandlingar eller sjunk ner i ett av våra bad med utsikt över Varberg

Med sköna bad, välgörande behandlingar och en unik asiatisk miljö har vi skapat en plats där vardagen alltid känns avlägsen. Stig in i stillheten och låt dig omslutas av värme och sköna dofter.

Ett unikt spa med många upplevelser

Inne på Asia Spa bidrar lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande atmosfären. Det råder enligt japansk tradition totalt foto- och mobilförbud. På Asia Spa har vi 15-årsgräns med undantag för utvalda veckor under sommaren.

STARTA MED EN JAPANSK TVAGNINGSRITUAL

Tvagning

Asia Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig. Ge dig själv tid att reflektera.
Varma källor på asia spa varberg

Bad & Bastuoas

Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning. Njut av flera sorters bastubad och välgörande helkroppsmassage i Vitalitypoolens 30-gradiga vatten.

Peacock House

Peacook House är vår rogivande avdelning där du finner flera olika rum för avslappning och rekreation. Njut av det livgivande ljuset i ljusterapirummet eller lämna omvärlden för en stund i vårt mörkerterapirum.

Gym

Gymmet ligger i anknytning till Asia Spa och är utrustat med Kinesis Stations. Det är lättanvända maskiner som kombinerar modern funktion med beprövad träningsteknik.
Yoga på Asia Spa

Aktiviteter

Som gäst på Asia Spa har du tillgång till massor av inspirerande träning och sköna aktiviteter. Passa på att prova exempelvis yoga eller meditation.

Öppettider på Asia Spa

Måndag–söndag kl. 08.00–20.00 (Vitalitypool och varma källor stänger kl. 19.30)

Gym

Alla dagar kl. 06.00–22.00 

Åldersgräns/barn på spa

På Asia Spa har vi 15-årsgräns, (med undantag för sommarveckorna 25–33, då yngre barn* är välkomna i vuxet sällskap kl. 8–13).
*Barnet ska vara helt blöjfritt och kunna bada i vanliga badkläder (ej badblöja).

Kontakt

Tel: 0340-69 01 74 eller mail: spa@varbergsstadshotell.com

Läs mer om gym, öppettider, åldersgräns och hur du kontaktar oss

Att tänka på inför ditt spabesök

Bra saker att veta då du besöker oss på Asia Spa.

”Värme, porlande vatten och all tid i världen”
Asia Spa

Kommande evenemang på Asia Spa


14 NOV – FULLBOKAT

Inspirationsdag med Kristin Kaspersen

Pris från 295:-/person
Kristin Kaspersen kommer till oss och håller en stärkande heldag med yoga, föreläsning och lunch. Boka föreläsning, dagpaket eller paket med övernattning, middag och Asia Spa.
yoga i varberg på varbergs stadshotell & asia Spa
TRÄNING & HARMONI ÅRET OM

Bli kyakumedlem

Njut så mycket du kan av varma bad, vattenmassage, olika bastubad och mycket annat. Träna fysiskt och mentalt - du väljer själv aktiviteter från vårt varierade utbud.
”Best Spa in Sweden so far and good value”
Paul T
Tripadvisor

Lugnet i södra Sverige finner du i Hallands egna japanska spa

Letar du efter spa på västkusten, söder om Göteborg? Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger mitt i centrala Varberg, endast en timme söder om Göteborg.

Livekamera från Asia Spa

Asia Spa ligger högst upp på hotellet, med spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg.

Intressanta artiklar om våra favoritämnen


Meditera i hängmattan

En stunds meditation kan göra en stor inverkan på din vardag. En stund varje dag är allt som behövs och du kan till och med göra det i hängmattan. Ottilia på Asia Spa vägleder dig.
Asia Spa lär dig mer

Konsten att ta på sig en yukata

När du besöker Asia Spa får du ett spakit från oss som innehåller en yukata (japansk badrock) och badtofflor. Du får sedan behålla den som ett minne av ditt besök. Perfekt att använda hemma eller på stranden.
Solhälsning på Varberg Stadshotell & Asia Spa

STARTA DAGEN MED EN SOLHÄLSNING

Lär dig en enkel solhälsning att starta dagen med. Solhälsningar, Surya Namaskara som de kallas på sanskrit, värmer upp kroppen, ger energi och ökar flexibiliteten.

Må bra med Ayurveda

Alla människor är olika vilket gör att det som är bra för dig, kanske inte är lika bra för mig. Vi behöver alltså olika saker för att må bra och ofta handlar det om balans. Ayurveda hjälper till att lära känna oss själva för att vi ska få den balans i vardagen vi behöver.

Vad är japansk tvagning?

Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas.
Vill du läsa mer?

Artiklar om våra favoritämnen

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Vi har samlat en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, spa, konferens eller event till miljö och CSR.

FLER BILDER FRÅN ASIA SPA