Mat & dryck

Vem älskar inte god mat i sällskap med fina vänner? Vi brinner för att skapa olika event där just mat och dryck står högst på schemat och där du kan förvänta dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

29 jan
Steinwall i Stenhuset på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Steinwall i Stenhuset

Pris 1375:-/person
Återigen bjuder vår gästconnoisseur och sommelier Niklas Steinwall in till en riktig gourmetkväll i vårt anrika Stenhus. Tillsammans med vårt kök, under ledning av Johan Fogell, komponeras en middag med havets läckerheter och franska viner.
12 FEB & 23 APRIL
Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Champagne & bubblor

Pris från 890:-/person
Vår populära champagneprovning är tillbaka! Sommelieren Niklas Steinwall guidar dig i bubblornas värld. Välj till middag, övernattning och spa. 
12 & 13 mars
Det doftar öl – Robin Stegmar tolkar Jaques Brel

SHOWPAKET – DET DOFTAR ÖL

Pris: 890:-/person
Välkommen till en underhållande show där Robin Stegmar tolkar Jaques Brel i storslagna Spegelsalen. En oförglömlig kväll med musik, humor och en franskinspirerad 3-rättersmeny.
26 & 27 mars
Joe Labero magic master

MAGIC DINNER EXPERIENCE – JOE LABERO

Pris från 1490:- /person
Den världsberömde artisten och illusionisten Joe Labero kommer till Varberg! En magisk och exklusiv kväll med show och 3-rätters middag. Kan även bokas med övernattning. 
12–15 MAJ + 5–6 NOV
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 1180:-/person
Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.