Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
6 augusti 2010

Gäster i fokus på Hotell i halland


Min första riktiga gästkontakt inträffade av en händelse igår eftermiddag.
-En grupp med 30 konferensgäster besöker oss i slutet av augusti och tre av dem ville bekanta sig med hotellet för att föra information vidare om vårt konferenshotell i Varberg halland.

Av en händelse föll visningen på min lott och självklart var jag snabb med att tacka ja! Den där speciella kundkontakten och mötet med gästen är så otroligt viktig och spännande.

Tidpunkten för besöket var bestämt till klockan 13.00 med blev förflyttat p.g.a. lång resväg. Inga problem, med konferensbesökarnas orderbekräftelse i högsta högg och snabb påläsning om diverse aktiviteter, var jag nu enligt mitt tycke redo att ta emot mitt första riktiga gästbesök. Jag skyndande ner för trappan och mötte ett trevligt litet gäng på tre personer, mycket förväntansfulla och frågvisa precis som jag förutspått.

Vi tittade runt i lokalen där deras konferens skall vara, sedan gick vi vidare till några andra konferenslokaler och till sist, en trappa upp till vår underbara spegelsal, där större konferenser, festarrangemang och uppträdande av olika slag brukar vara. Precis som jag, föll dem pladask för denna skönhetens sal med fokus på präktiga takkronor, rymd, underbar stuckatur och möjligheterna att forma lokalen utefter egna önskemål.

Efter en relativt snabb genomgång insåg jag ganska snabbt att ett besök på spa låg överst på deras önskelista. Väl uppe på vår spa-avdelning infinner sig ett lugn som snabbt smittade av sig på min lilla grupp. Med dämpade röster och en synlig längtan i ögonen, efter en stunds ”lisa för själen” gick vi noggrant igenom alla delar. En av gästerna utbrast i förtjusning ”Jag fyller 40 år nu i vinter och vi har funderat på en utlandsresa, men jag tror att jag vill fira min födelsedag på spa.” Det tycker jag är ett mycket bra betyg för vår spa-avdelning.

Vi önskar våra gäster varmt välkomna för en lyckad konferens och spa på vårt hotell i halland.
Upplagd av Varbergs Stadshotell 2010-08-06 11:06 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar