Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
9 april 2013

Förbered huden inför vår och sommar


Kom in och vårda ditt ansikte inför våren på Asia Spa. Alla ansiktsbehandlingar går att boka utan att lösa inträde till den övriga anläggningen.

En favorit är behandlingen "De Fem Elementen".
Det är en klassisk ansiktsbehandling som balanserar din hud med Phytobiodermies produkter. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring med peeling, ånga och porrengöring, lymfdränage med färgterapi och chakrabalansering, massage, ansiktsmask och en avslutande créme.
Vi har fem produktlinjer för olika hudtyper och hudkonditioner. Hudterapeuten väljer ut de produkter som passar dina behov så att din hud kommer i perfekt balans. Passar utmärkt både till män och kvinnor.

Phytobiodermie-behandlingarna grundar sig på den kinesiska läran om De Fem Elementen.

DE FEM ELEMENTEN är en filosofi som har sitt ursprung i Kina. Egentligen är det en utveckling av teorin om yin och yang som handlar om att världen är uppbyggd av fem grundelement – jord, trä, eld, metall och vatten. Elementen står i relation till varandra, samverkar och tar ut varandra.
Inom traditionell kinesisk medicin TCM (traditional chinese medicine), utgår man från dessa element och kopplar samman dem med kroppens tio organ. Vår kropp består av energier (qi eller chi) som behövs för att upprätthålla balansen. På Asia Spa tar vi hänsyn till detta och hur elementen påverkar individen. Kroppen är unik och alla funktioner samspelar med varandra. Våra pass i Qi Gong syftar till exempel till att skapa eller upprätthålla energibalansen.

Läs mer om de olika behandlingarna på hemsidan. Ring och boka på 0340-690108
Upplagd av Varbergs Stadshotell 2013-04-09 15:14 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar