En god middag i vår restaurang – mitt i Varberg

Inspirationen till vår meny hämtas från de fyra årstiderna. Vår ambition är att våra rätter i möjligaste mån ska vara tillagade av de närproducerade råvaror som finns att tillgå för säsongen. Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar. Vi vill alltid ligga i framkant med såväl service som kunskap. Välkommen till bords!

Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Fri hemkörning av lunch!

Take away & hemkörning

Om du inte vill eller kan njuta av våra goda menyer i vår restaurang, erbjuder vi nu avhämtning på delar av menyn eller hemkörning av lunch – helt utan extra kostnad – 7 dagar i veckan! Som på restaurang, fast hemma.
en meny komponerad med kärlek

Vår à la carte-meny

När det gäller À la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Resultatet blir välkomponerade rätter och kompletta menyer som är anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Målet är att du ska få en total matupplevelse i vår restaurang. Vår à la carte serveras från kl. 19.00 alla dagar i veckan.

Server time: 2020-05-25 15:39:25
Server time: 2020-05-25 15:39:25
Server time: 2020-05-25 15:39:25
”Så god mat & fantastiskt trevlig personal”
Nina
Facebook

VI ERBJUDER ÄVEN:


Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Japanskt på NAMI

Vill du ha en helhetsupplevelse med en asiatisk röd tråd när du bor hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa? Lyft spavistelsen ytterligare en nivå och ät asiatisk mat på vår japanska restaurang NAMI i Varberg.
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Afterwork

Till oss är du välkommen på afterwork alla dagar i veckan. På fredagar och lördagar har vi ofta underhållning i form av pianobar eller trubadur. Varmt välkommen på en skönare after work i Varberg!
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.