Vi söker massörer till Asia Spa

Vi arbetar dagligen för att skämma bort våra gäster med välgörande behandlingar som alla följer temat kring de österländska filosofierna. Vi söker dig som har grundutbildning i klassisk massage eller likvärdigt. Du kommer att få internutbildning inom våra Ayurvediska behandlingar.

Massage på Asia Spa

Dessa tjänster är nu tillsatta. Se lediga tjänster här ›

Behandlingar med tusenåriga traditioner

Vi arbetar dagligen för att skämma bort våra gäster med välgörande behandlingar.

Våra behandlingar följer alla temat kring de österländska filosofierna – Ayurveda, Feng Shui och De Fem Elementen. Att få gästen att finna balans och tillfredställelse både i det inre och yttre välmåendet står alltid i fokus. Under flera tusen år har de legat till grund för att både stärka och rätta till obalanser hos människor och det vill vi att våra gäster själva ska få känna och uppleva under en spabehandling hos oss. Läs mer om våra behandlingar här ›

 

Vi söker massörer

Vi söker dig som har grundutbildning i klassisk massage eller likvärdigt. Vi värdesätter även erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

God social kompetens och känsla för att ge gästen genuin service är viktiga egenskaper hos dig likväl som hos övriga kollegor på Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

 

Internutbildning

Du får genomgå en internutbildning och lära dig våra Ayurvediska behandlingar. 

TJÄNSTGÖRINGSGRAD / VARAKTIGHET:

Vi söker både massörer för timanställning och deltid/tillsvidareanställning. En stor del av arbetstiden är förlagd till helger.

LÖN:

Enligt avtal

Tillträde:

Vecka 35–39 2020 pågår utbildningen. Kontakta oss för närmare information om kommande utbildningar.

Övrigt:

Företaget är anslutet till Visita och anställningen går under företagets kollektivavtal med HRF (Hotell– och Restaurangfacket).

Välkommen med din ansökan och eventuella frågor till:


Birgitta behandlingsansvarig - personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Birgitta Warfvinge

Behandlingsansvarig

birgitta.warfvinge@varbergsstadshotell.com