Du är här

18/10 Föreläsning till förmån för barncancerfonden västra.

Lyssna till Dr. P.K Mahanandia som är huvudkaraktären i boken ”New Delhi – Borås”. Han berättar sin fantastiska livshistoria om en indisk pojke som blev spådd av byns astrolog, i ett palmblad, att han en dag skulle gifta sig med en musikalisk flicka, som var född i oxens tecken, som ägde mycket skog och som inte var från Indien. Vi får lyssna till hans berättesle som tar oss med på en resa som följer en brokig väg genom gatorna i New Delhi, till ett möte med den första kvinnliga astronauten, berömmelse och slutligen mötet med kärleken Lotta. Det mötet ledde i sin tur till att P.K påbörjade en annan lång resa, en cykelresa från New Delhi till Borås i Sverige, i kärlekens tecken. 

Datum för föreläsning:

Föreläsningen äger rum den 18/10 2015 klockan 17.00 i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell.
Klockan 19.00-22.00 finns det ett begränsat antal platser med fri tillgång till Asia Spa. 

Pris:

250:- inklusive bubbel och snittar.

450:- inklusive bubbel och snittar och tillträde till Asia Spa kl. 19.00–22.00

Biljetter:

(alla intäkter går till barncancerfonden västra)

Köp din biljett här >>

Information om projektet

Föreläsningen anordnas av en projektgrupp på utbildningen Turism- och destinationsutvecklare, på Campus Varberg. De tyckte att barncancermånaden, som var i September, har fått för lite uppmärksamhet och bestämde de sig för att göra något åt det. Tillsammans med oss och Dr. P.K Mahanandia anordnar de nu ett evenemang till förmån för barncancerfonden västra och nya Hoppets Hus.

Gruppen studenter består av Ulrica Brindeby, Lora Holmgren, Erika och Johanna. Det var Ulrica som kom på idén att göra ett evenemang till förmån för Barncancerfonden, när klassen skulle planera och genomföra olika projekt. Ulrica har själv förlorat ett barn i cancer och ville gärna göra något för andra som lever med sjukdomen. Samtliga medlemmar anser att barncancermånaden har fått mindre uppmärksamhet än den förtjänar. Hela september har flyktingkrisen tagit upp det största nyhetsutrymmet och även om flyktingfrågor också ligger gruppmedlemmarna varmt om hjärtat, så innebär det att barncancerfonden förlorar intäkter under sin viktigaste månad på året.

Varmt välkomna önskar Ulrica, Lora, Erika, Johanna och vi på Varbergs Stadshotell & Asia Spa!

Vid frågor, kontakta Ulrica Brindeby på tel: 0709-149480 eller maila.

Dr. P.K Mahanandia
Dr. P.K Mahanandia
Dr. P.K Mahanandia
Boken ”New Delhi – Borås”
Boken ”New Delhi – Borås”
Boken ”New Delhi – Borås”
En föreläsning för barncancerfonden västra
En föreläsning för barncancerfonden västra
En föreläsning för barncancerfonden västra