Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Prisad i Årets bästa Spa 2014!

Värme, porlande vatten och all tid i världen

Asia Spa ligger högst upp i hotellet, med spektakulär utsikt över havet och småstadsidyllen Varberg, i hjärtat av Halland. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier. Med sköna kurbad, välgörande behandlingar och en unik asiatisk miljö har vi skapat en 2300 kvm helt egen värld för välbefinnande och njutning. Stig in i stillheten och låt dig omslutas av värme och sköna dofter. Inne på Asia Spa bidrar lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande atmosfären.

På Asia Spa har vi 15-års åldersgräns.

1

Rofyllt med inspiration av Asien

Inspirationen till Asia Spa kommer från Indien, Thailand, Kina och Japan. Här har filosofier som Ayurveda, Feng Shui och De Fem Elementen haft en tongivande roll i årtusenden. Faktum är att dessa delar har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika spa-anläggningar.

Peacock House - avkoppling i unik miljö

Peacock House är vår nyaste avdelning där du finner ännu mer avslappning och rekreation. Här finns ljusterapirummet som är inrett helt i vilsamt vitt, mörkerterapirummet som ger dig möjligheter att lämna omvärlden för en stund och tempelrummet som ger dig möjlighet att vända tankarna inåt. Läs mer om Peacock House.

Ring upp mig

Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online