Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Prisad i Årets bästa Spa!

Värme, porlande vatten och all tid i världen

Asia Spa ligger, sedan 2001, högst upp i hotellet med spektakulär utsikt över havet och småstadsidyllen Varberg, i hjärtat av Halland. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier. Med sköna kurbad, välgörande behandlingar och en unik asiatisk miljö har vi skapat en 2300 kvm helt egen värld för välbefinnande och njutning. Stig in i stillheten och låt dig omslutas av värme och sköna dofter. Inne på Asia Spa bidrar lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande atmosfären.

På Asia Spa har vi 15-års åldersgräns.

Här hittar du alla våra spapaket >>

Här hittar du spainformation >>

Silver i Spa Awards - Årets Spa 2015

För åttonde året utsågs vinnarna i Spa Awards. Det oberoende och fristående priset har delats ut sedan 2008 av en expertjury i samarbete med referensgrupp och konsumentpanel. 

Det är fjorton svenska spa som på olika sätt utmärkt sig under 2014. En jämn kamp mellan landets bästa spa i sex olika kategorier. Antalet svenska spahotell har ökat med 40 % de senaste fem åren och det återspeglas också i antalet nomineringar, som i år varit rekordstort.

Vi fick silvermedalj med motiveringen:

Silver: Asia Spa, Varberg

Motivering: När designvirituoserna svingar sitt trollspö över hotellrummen till Varbergs spatempel så är magin fullbordad.

Rofyllt med inspiration av Asien

Inspirationen till Asia Spa kommer från Indien, Thailand, Kina och Japan. Här har filosofier som Ayurveda, Feng Shui och De Fem Elementen haft en tongivande roll i årtusenden. Faktum är att dessa delar har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika spa-anläggningar.

Peacock House - avkoppling i unik miljö

Peacock House är vår nyaste avdelning där du finner ännu mer avslappning och rekreation. Här finns ljusterapirummet som är inrett helt i vilsamt vitt, mörkerterapirummet som ger dig möjligheter att lämna omvärlden för en stund och tempelrummet som ger dig möjlighet att vända tankarna inåt. Läs mer om Peacock House.

Ring upp mig

Erbjudande

En paus i vardagen! Frukostbuffé och avkoppling på Asia Spa.

Pris från
485:-/person
Erbjudande

Två sköna dagar på Asia Spa, middag och en övernattning.

Pris från
1.390:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online