Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Bad & bastu - sköna ångor och välgörande värme

Njut av flera sorters bastubad och svalka dig med en tropisk regndusch. Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning. Sedan väntar en välgörande helkroppsmassage i Vitalitypoolens 30-gradiga vatten. 

Tvagning

Asia Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig, tvätta dig med cirklande rörelser i riktning mot hjärtat och vänd tankarna inåt. Ge dig själv tid att reflektera. Under tvagningen börjar du med att skrubba och skölja av dig i tvagningsrummet. En tvagning görs utan badkläder och under tystnad. Tvagningsrummen är separata för damer respektive herrar. 

Bastuoasen

Här njuter du av flera sorters bastubad. Eukalyptus mjukar upp lederna i ångbastun och saltbastun omfamnar dig med 45-gradig värme. Mellan varven kan du koppla av i den lågtempererade värmebastun eller svalka dig med en tropisk regndusch. Mitt i bastuoasen kan du ta ett uppfriskande dopp i vårt kallkar. Läs mer om vår bastuoas i ett av våra blogginlägg.

Varmakällor

I de japanska källorna sjunker du ner i vattnet och vilar blicken på Varbergs fästning. Genom de öppna panoramafönstren sveper en havsbris.

Vitality Poolen

Här väntar en skön helkroppsmassage i 30-gradigt vatten. Rör dig mellan massagestationerna och låt vattnet bearbeta dina stela muskler. Poolen är inte avsedd för att simma i. Avrunda gärna med ett besök i något av vilorummen intill. Här kan du sträcka ut dig på en bädd eller koppla av i en av våra hänggungor.

Ring upp mig

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.