En god middag i vår restaurang – mitt i Varberg

Inspirationen till vår meny hämtas från de fyra årstiderna. Vår ambition är att våra rätter i möjligaste mån ska vara tillagade av de närproducerade råvaror som finns att tillgå för säsongen. Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar. Vi vill alltid ligga i framkant med såväl service som kunskap. Välkommen till bords!

en meny komponerad med kärlek

Vår à la carte-meny

När det gäller À la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö.

Resultatet blir välkomponerade rätter och kompletta menyer som är anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Målet är att du ska få en total matupplevelse i vår restaurang. Vår à la carte serveras från kl. 19.00 alla dagar i veckan. Välkommen till bords!

”Så god mat & fantastiskt trevlig personal”
Nina
Facebook

VI ERBJUDER ÄVEN:


Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Restaurang NAMI

Vill du ha en helhetsupplevelse med en asiatisk röd tråd när du bor hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa? Lyft spavistelsen ytterligare en nivå och ät asiatisk mat på vår japanska restaurang NAMI i Varberg.
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Afterwork

Möt upp dina vänner eller kollegor på en AW i vår mysiga lobby. Till oss är du välkommen på afterwork vilken dag som helst, men på fredagar är det extra skön stämning med pianobar. Varmt välkommen på en skönare after work i Varberg!
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lobbymeny kl. 16–22

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något att äta och dricka. Vissa dagar har vi även liveunderhållning vid flygeln. Lobbymenyn serveras alla dagar kl. 16–22.